PNȚCD se pregătește de o nouă relansare

400
PNȚCD se pregătește de o nouă relansare - 4c3ddf5a2410f942d2a94a83fa6a0573.jpg

Articole de la același autor

Activitatea țărăniștilor creștin democrați atât la nivel local cât și național, se anunță în anul 2011 a fi una la fel de solicitantă pentru ei ca și pentru celelalte partide. Conform spuselor președintelui PNȚCD Constanța, Tudorel Chesoi, pe data de 29 ianuarie, partidul va organiza "Congresul unității de forțe PNȚCD". În cadrul acestuia se vor stabili cele mai bune strategii prin care partidul va încerca să reintre în atenția publică.
"Acest congres reprezintă a doua încercare a partidului de a-și coagula eforturile pentru a reveni în atenția publică. În cadrul lui vom organiza noi alegeri și vom încerca să selectăm cele mai competente persoane pentru a fi puse în conducerea partidului. Anul 2011 este unul decisiv pentru revenirea PNȚCD."
Chesoi s-a arătat vizibil încântat de mobilizarea întregului partid și a menționat că "se aprind spiritele printre țărăniști în mod constructiv." El afirmă că eforturile pe care partidul le va face anul acesta vin în contextul mobilizării la nivel național a tuturor partidelor, care se pregătesc, astfel, pentru alegerile din 2012. "Toate partidele vor face anul acesta eforturi ca să atragă atenția opiniei publice așa că și PNȚCD va face același lucru.
Prin acest congres surpriză vom încerca să punem în frunte cei mai buni membri care să readucă partidul la lumină", a declarat Tudorel Chesoi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9951 secunde