Concurs Candidații PP-DD și-au prezentat programele electorale în fața câtorva sute de alegători

1734
7

Articole de la același autor

Pe platoul din fața Casei de Cultură din Constanța a avut loc sâmbătă, prezentarea candidaților PP-DD la funcțiile din administrația locală a municipiului Constanța.

Etapa a început printr-un discurs susținut de prim vicepreședintele organizazției județene, Ion Radu.

Ulterior a luat cuvântul președintele filialei județene, Gheorghe Slabu care le-a transmis celor prezenți că Dan Diaconescu regretă că nu s-a putut afla sâmbătă la Constanța, întrucât a luat parte la prezentarea oficială a candidaților din Oltenia. Gheorghe Slabu a dat însă asigurări că, în următoarele săptămâni de campanie, Dan Diaconescu va veni cel puțin o dată la Constanța. Mai mult, Slabu a afirmat că Diaconescu intenționează să se mute la Constanța, unde va deschide și un post TV regional OTV, în cazul în care PP-DD va câștiga alegerile locale.

Următorul care a luat cuvântul pe scena din fața Casei de Cultură a fost candidatul la Primăria Constanța, Gheorghe Dinu. În mesajul pe care l-a transmis celor prezenți, aspirantul la funcția de primar a menționat următoarele: "Din cauza fărădelegilor făcute de administrația Mazăre, Constanța a devenit o piață a drogurilor și a prostituției pe care administrația Mazăre vrea să o ridice la rang de turism. Este singurul oraș în care Ordinul Arhitecților a declarat război administrației locale. Constănțeni, treziți-vă! Votați Gheorghe Dinu dacă vă doriți un oraș curat, prosper și sigur", a conchis politicianul.

Festivitatea lansării a continuat cu prezentarea echipei de consilieri locali, după care a venit rândul lui Marian Vasiliev, candidatul PP-DD la Consiliul Județean, să-și prezinte programul electoral în fața sutelor de susținători prezenți.

Comentează știrea

ath
13 mai 2012
Mesaje subliminale

Cu intentie sau din neatentie autorul articolului nu prezinta o imagine de ansamblu a manifestatiei.In felul acesta nu poti sa-ti dai seama cati oameni au participat sau care este amploarea evenimentului.Am vazut si pe la Telegraf ceva asemanator.Acolo,il vezi pe Mazare intr-o fotografie iar in alta fotografie vezi o mare de oameni care agita stegulete si scandeaza ceva.A doua fotografie poate fi de la o manifestatie de strada anti-Basescu.Asocierea unor imagini diferite sau lipsa unei imagini de ansamblu se numeste manevra ordinara sau minciuna prin omisiune.In cazul de fata eu pot sa cred ca pana si Guget Liber a sarit in barca lui Dan Diaconescu.Ce face banul din om.

ady
13 mai 2012
turma

Adunatura de ciolanari +oligofreni . Ba nu ai fost candidat la presedentie ? Sluga la darloaga !

GlenGrant
13 mai 2012
Constantenii nu au cu cine vota !

Da, nici unul din ei nu este mai breaz ca celalalt ! Imi pare rau dar eu in conditiile astea nu merg la vot.

Radu B
13 mai 2012
PPDD=PPDDLL :)

PPDD = PPDDLL :) Tolea sa fie primarul Constantei !!!

Unu
14 mai 2012
creier spalat

Cunosti personal vreunul dintre ei personal? Dinu este o somitate in drept iar pe Vasiliev l-am vazut pe Realitatea TV. A fost primar independent la Basarabi cand avea doar 26 de ani si e jurnalist. M-a impresionat cat de direct este in exprimare. Detest partidele dar ii voi vota pe cei doi.

Răspuns la: Constantenii nu au cu cine vota !
Adăugat de : GlenGrant, 13 mai 2012
Da, nici unul din ei nu este mai breaz ca celalalt ! Imi pare rau dar eu in conditiile astea nu merg la vot.
Vali
15 mai 2012
Pepe - Dede

Cine mai tine minte emanatia Fese-Ne, poate sa compare avantul si disperarea tremuranda a tipilor de atunci sa ajunga la putere. La fel e si cu pepededeii astia...Pe de alta parte nu-mi imaginez cum ne-ar sta cu sobelimea Diaconescu presedinte. Doamne, fereste!!!

Fonduri UE
21 mai 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7775 secunde