"Candidații USL la parlamentare să scrie o demisie în alb pentru cazul când trec la alt partid"

202
Președintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, astăzi, că toți candidații USL la alegerile parlamentare vor trebui să scrie o demisie în alb, astfel încât să fie sancționați cu pierderea mandatului, în cazul în care, după ce vor fi aleși, vor trece la altă formațiune politică.
El a mai spus că toți candidații USL la alegerile parlamentare vor fi obligați să scrie o demisie în alb, astfel încât să fie sancționați cu pierderea mandatului de senator sau deputat, în cazul în care, după ce vor fi aleși, vor trece la altă formațiune politică.
"Va fi un angajament al tuturor candidaților Uniunii Social Liberale la Parlament și o demisie în alb, până la momentul la care se va face modificarea legislativă necesară, care să sancționeze cu pierderea mandatului traseistului politic.
Așa cum primarii, așa cum consilierii locali și județeni își pierd mandatul dacă își înșeală electoratul, dacă spun că sunt PSD-ști sau PNL-iști sau orice altceva și apoi, pentru motive de bani sau de dosare penale, trec în altă parte, la fel trebuie să se întâmple și cu parlamentarii", a mai spus Ponta, citat de Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.278 secunde