Rabla face primii pași. La Constanța se caută colectori

575
Rabla face primii pași. La Constanța se caută colectori - rabla-1331826974.jpg

Articole de la același autor

Ieri, potrivit dispoziției președintelui Administrației Fondului pentru Mediu, s-a aprobat organizarea sesiunii de înscriere în vederea validării colectorilor în cadrul Programului de stimulare a înnoirii parcului auto național pe anul 2012. Astfel, în perioada 19 - 28 martie, colectorii constănțeni care doresc să caseze și în acest an autoturisme vechi sunt așteptați să depună documentația necesară. De asemenea, în aceeași perioadă se va organiza și sesiunea de înscriere în vederea validării producătorilor.

Potrivit reprezentanților Administrației Fondului pentru Mediu, suma alocată programului de stimulare a înnoirii parcului auto este, pe anul 2012, de 114.000.000 lei.

Pentru a fi declarați eligibili, colectorii constănțeni trebuie să îndeplinească, cumulativ, mai multe criterii. Astfel, pe lângă faptul că aceștia trebuie să aibă ca obiect de activitate colectarea și tratarea vehiculelor scoase din uz, sau doar colectarea vehiculelor scoase din uz și să dețină toate autorizațiile și avizele necesare, trebuie să se afle în lista operatorilor economici autorizați să desfă-șoare activități de colectare și tratare a vehiculelor scoase din uz, actualizată periodic de către Agenția Națională pentru Protecția Mediului.

La fel de important, colectorul trebuie să aibă achitate toate taxele, impozitele și contribuțiilor către bugetul de stat, bugetele locale, bugetul Fondului pentru mediu, și să nu fie înregistrat cu fapte sancționate de legislația financiară, vamală, precum și cu fapte care privesc disciplina financiară. Mai mult, este musai ca și reprezentantul să nu fie înregistrat cu fapte pedepsite de legislația penală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Februarie 2012
Stire din Actual : Cum arată noul VW Golf 7. Imagini spion
Pagina a fost generata in 0.6145 secunde