Candidatul UDTR la Parlamentul României este deputatul Iusein Ibram

487
3

Uniunea Democrată Turcă din România (UDTR) s-a reunit, sâmbătă, la Palatul Copiilor din Constanța, în cadrul unei întâlniri ce a vizat desemnarea candidatului pentru alegerile parlamentare din data de 9 decembrie.

La reuniune, au fost prezenți 157 de delegați. Ei au trebuit să aleagă candidatul UDTR la Camera Deputaților. În cele din urmă, candidat a fost desemnat tot actualul deputat Iusein Ibram. El a obținut 110 voturi, iar principalul său contracandidat, Ali Nurhan, a primit 30 de voturi.
În altă ordine de idei, după cum deja se știe, în urmă cu ceva timp, și Uniunea Democrată a Turco Tătarilor Musulmani din România (UDTTMR) și-a desemnat candidatul la Camera Deputaților, în persoana avocatului Varol Amet.



Comentează știrea

dogan iusuf
10 septembrie 2012
delegati

turcii sa fie un exemplu pentru tatari.Tineretul s-a saturat de mereu auto-alesii de la conducerea UDTTMR,auto--alesi fiindca nu i-a ales nimeni.Udttmr are mai multe filiale decat UTR,la desemnarea candidaturii au fost 157 delegati,de la fiecare filiala un numar de deputati functie de membri ai comunitatii.Cum ziceam,filiale ale Udttmr sunt de 4-5 ori mai multe decat aleUTRdeci delegati mai multi.Cati au fost cand s-a desmnat candidatul UDTTMR?Cati au fost cand acest "poarta geanta a lui VC Tudor s-a autoales presedinte pe tara al Udttmr.Procuratura trebuie sa se autosesiseze.

dogan iusuf
10 septembrie 2012
impostori

tatari dati-i jos pe impostori!

dogan iusuf
10 septembrie 2012
impostori

tatari dati-i jos pe impostori!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3694 secunde