Debut nefericit pentru Artimon la FC Farul: 1-3 cu CS Otopeni

1278
9
Debut nefericit pentru Artimon la FC Farul: 1-3 cu CS Otopeni - farul-1347213630.jpg

Articole de la același autor

Cu un nou antrenor pe banca tehnică, FC Farul a înregistrat o nouă înfrângere, sâmbătă, în deplasare, contra CS Otopeni, scor 1-3 (1-2), meci contând pentru etapa a II-a a Ligii II, Seria I.

Schimbările pe banca tehnică Farului nu par a fi de bun augur pentru "sănătatea" echipei. Nou-venitul antrenor al alb-albaștrilor, Alin Artimon, a debutat cu stângul în confruntarea cu CS Otopeni, una dintre echipele de top ale Ligii a II-a.
"Marinarii" au început partida cât se putea de prost, primind gol încă din minutul 12, Clement Pălimaru deschizând scorul cu o lovitură de cap de la 7 metri. Răspunsul Farului nu a ezitat să vină, iar la numai un minut, Ferdi Ghenciu a adus egalarea, cu un șut incredibil de la 25 de metri.
Bucuria constănțenilor nu a durat prea mult, pentru că, în min. 18, Băjan a comis henț în careu, iar Pălimaru a transformat penalty-ul, 2-1 pentru CS Otopeni.
După pauză, Farul a mai primit o lovitură: Săceanu a primit al doilea cartonaș galben în min. 66 și a plecat direct la cabine. În inferioritate numerică, defensiva constănțeană a cedat încă o dată, același Pălimaru stabilind scorul final, 3-1, în min. 82.
Finalul partidei a fost precedat de încă un eveniment neplăcut pentru Farul, antrenorul Alin Artimon fiind eliminat pentru proteste în min 88.

FC Farul: Curcă, Băjan, Stegaru, Sandu, Săceanu, Bârlădeanu, Buzea, Ghenciu, Sg. Popescu, Chițu, Matei; rezerve: Neagu, Ivanovici, Berti Nicola, Nițescu, D. Popa, Stoianof, Țabără.



Comentează știrea

anonim
10 septembrie 2012
fcfarul

astai echipa ma saracilor unde dracu este giara acolo in aparare si ivanovici pe fund ce tracu faceti cu el be banca sunteti prefi

mishu
10 septembrie 2012
asta e tot ce putem

asta e tot ce putem, avem asa zisi atacanti care faceau ravagii prin liga a 2-a.. si nu dau randament aici. din cate stiu eu ghiara e accidentat. Ce nu inteleg de ce mi-l tot baga pe bejan ca ala a gresit si la meciu cu sportu .

MARCELICA
10 septembrie 2012
Intram sigur in Liga I

Nu va mai lamentati,intram in Liga I,eu marele Marcel Lica spun asta si eu cand spun, stiu ce spun......

ado
10 septembrie 2012
---

Pentru ca e obliatoriu sa ai 2 juniori in teren. Bajan fiind cel mai rasarit pe care il avem, joaca cu el. Al 2-lea nici nu stiu care e...:|

Răspuns la: asta e tot ce putem
Adăugat de : mishu, 10 septembrie 2012
asta e tot ce putem, avem asa zisi atacanti care faceau ravagii prin liga a 2-a.. si nu dau randament aici. din cate stiu eu ghiara e accidentat. Ce...
Gogu
10 septembrie 2012
---

cred ca e vorba de curca, al doilea junior...

Răspuns la: ---
Adăugat de : ado, 10 septembrie 2012
Pentru ca e obliatoriu sa ai 2 juniori in teren. Bajan fiind cel mai rasarit pe care il avem, joaca cu el. Al 2-lea nici nu stiu care e...:|
mine
10 septembrie 2012
ptr viitura de la 4

bai acesta in sport tii cu o echipa nu le schimbi ca pe chiloti asa ca du-te tu la viitura ta si lasa-ne in palaria noastra...apropo, esti postac al branzarului de la ovidiu de-l pupi in c...r asa de frumos ? si apropo, ati vrea voi sa se desfiinteze Farul, dar nu o sa se intample - in curind o sa se desfiinteze clona makidonului asa ca siktir bre cu panaramele voastre

fc
10 septembrie 2012
...

au plecat jucatori buni precum:fratii neagoe,patulea,sascau,toma....de ce??

vasile
10 septembrie 2012
echipa

ba astai echipa ce dracu jucam noi aici oare vom bate si noi pe cineva sezonu asta in amicale jucati de rupeti si in campionat parca sunteti pisati pe voi jucati dracu fotbal numai bani aveti in cap

Farist pana la moarte
10 septembrie 2012
Schimba-ti si nevasta

Probabil ca si everton cand era in liga a 2-a si-a pierdut suporterii care au sustinut liverpool. Uita-te la glasgow rangers, suporter de rahat care esti!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4151 secunde