Crin Antonescu:

"Candidatul unic al dreptei ar trebui desemnat până în 15 iulie"

134

Articole de la același autor

Președintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a declarat că desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale ar trebui făcută până în 15 iulie, astfel încât să nu rămână un semn de întrebare peste vară, menționând însă că fuziunea PNL-PDL ar fi posibilă mai degrabă după prezidențiale.

Antonescu a susținut că desemnarea candidatului la prezidențiale va fi realizată în baza unor cercetări și analize sociologice. Liderul demisionar al PNL a afirmat că din partea PNL ar putea fi testat el, Klaus Iohannis, din partea PDL fiind susținut doar Cătălin Predoiu.

"Calendarul, din punctul meu de vedere, ar trebui să fie până în 15 iulie desemnarea și nominalizarea candidatului la Președinție. Din punctul meu de vedere, așa ar fi bine, eu cred că nu ar fi bine ca această vară să treacă tot cu un semn al întrebării în dreptul candidatului", a afirmat Antonescu.

Liderul PNL a precizat că în cazul PSD stabilirea congresului pentru desemnarea candidatului la prezidențiale nu ar afecta cu nimic șansele social-democraților.

De asemenea, el a precizat că de săptămâna viitoare conducerile PNL și PDL vor decide în mod oficial refacerea majorităților locale în teritoriu.

"Acest lucru e dureros în unele locuri, va afecta mai mult pe liberali, care în mai multe cazuri fac parte din majorități cu PSD. Totuși, decizia asta politică trebuie luată, cu orice risc și cu orice suferință", a mai spus Antonescu.

Liderul PNL a precizat că o astfel de "directivă" a partidului va trebui respectată peste tot în teritoriu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5709 secunde