Candidatura Rovanei Plumb în Comisia Europeană, respinsă de Comisia Juridică a PE

3748
Candidatura Rovanei Plumb în Comisia Europeană, respinsă de Comisia Juridică a PE - comisaruldesemnatalromanieirovan-1569490766.jpg
Rovana Plumb a fost chemată la o audiere excepțională în Parlamentul European, după ce nu a reușit să convingă Comisia Juridică în privința corectitudinii declarației de avere. Audierea, care a avut loc joi, a fost un eșec: Comisia Juridică a decis să respingă candidatura lui Plumb pentru postul de comisar european pentru Transporturi. 


"Rovana Plumb NU a obținut unda verde a Comisiei Juridice a Parlamentului European privind condițiile pentru a deveni comisar european", scrie Siegfried Mureșan pe Facebook.

"Comisia Juridică a Parlamentului European a decis acum să o invite mâine pe Rovana Plumb la o audiere excepțională ca urmare a informațiilor contradictorii din declarațiile de avere ale domniei sale. Doar după aceea Comisia Juridică a Parlamentului European va da un verdict final. În acest moment Rovana Plumb face România de râs la nivel european", a mai scris Mureșan.

Plumb, nominalizată pentru postul de comisar european pe Transporturi, a transmis la Bruxelles o scrisoare cu explicații suplimentare privind declarația sa de avere, la solicitarea Comisiei Juridice din Parlamentul European, însă răspunsul său este considerat "nesatisfăcător" de mai mulți eurodeputați.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2696 secunde