Cât dispreț pentru cetățeni! Uite parcarea GRATUITĂ NOAPTEA, nu e PARCAREA GRATUITĂ!

5558
2
Cât dispreț pentru cetățeni! Uite parcarea GRATUITĂ NOAPTEA, nu e PARCAREA GRATUITĂ! - parcaresms-1658401404.jpg
Consilierii locali din Constanța s-au reunit, în urmă cu puțin timp, în cadrul unei ședinte extraordinare, în sistem videoconferință. Edilul Vergil Chițac nu este prezent deoarece se află în concediu de odihna. În acest context, ședința este condusă de viceprimarul liberal Ionuț Rusu 
Pe ordinea de zi se află un singur proiect de hotărâre ce vizează suspendarea unor prevederi din Regulamentul de Organizare și Funcționare a parcărilor publice în municipiul Constanța. Prin intermediul amendării Regulamentului, primarul propune suspendarea obligativității plății tarifului de parcare din municipiul Constanța și stațiunea Mamaia între orele 22.00 - 08.00 până la 15 septembrie, inclusiv.
Ulterior, s-a revenit cu un amendament, astfel că propunerea vizează, ca și termen, sfârșitul acestui an.
Prezenta hotărâre ar produce efecte de la data aducerii la cunoștință publică.  

USR Constanța a anunțat că, în şedinţa extraordinară convocată joi, 21 iulie, de primarul Vergil Chiţac, grupul de consilieri municipali USR Constanţa va depune trei amendamente.

Două dintre amendamente prevăd suspendarea totală pe timp de noapte (intervalul orar 22.00 - 08.00) a tarifelor de parcare din staţiunea Mamaia şi municipiul Constanţa, în perioada 25 iulie - 31 decembrie şi, de asemenea, suspendarea totală a tarifelor de parcare din staţiunea Mamaia pe timpul zilei, în perioada 25 iulie - 15 septembrie.

Al treilea amendament este o măsură de tehnică legislativă, menită să corecteze formularea greșită din proiectul de hotărâre transmis iniţial pentru această şedinţă.

Pe de altă parte, au mai existat și alte amendamente din partea PNL și PSD, însă aleșii locali au ținut cont mai mult de ambițiile personale decât  de interesul public! În concluzie, proiectul A PICAT la vot! 
Mai exact, au fost 10 voturi "pentru" din partea consilierilor de la USR şi a doi liberali și 14 abţineri de la vot din partea celorlalţi consilieri de la PNL şi PSD.


Comentează știrea

Cta
21 iulie 2022
Primar arogant si incompetent

In Cța lucrurile stau f rău iar Chițac s-a cocotit , in plin sezon estival , în concediu. Ca tipul ăsta e o jigodie , stie tot orașul. Pe mana codoșului ăsta, Cta este distrusă de șantiere peste șantiere , șanțurile distrug străzile noastre, RADET cu sluga de Popa Liviu re...repară azi ce a....reparat ieri, terenuri si cladiri private cumparate corect in cele mai multe cazuri, sunt vizate de exproprieri grație mentalității unui idiot pe nume chițac vergil. Poate sunt cazuri in care situtia impune o expropriere, dar despagubirea trebuie sa fie corectă si onorabila , cel puțin la valoarea de piață , imobiliară + prejudiciu , asa incat expropriatul sa isi completeze corect patrimoniul si randamentul economic. Nu cu " despagubiri" de tot rahatu, ca asa vrea japcă statul plm . Si modernizarea Ctei trebuie gandită bine , pe etape , pe lucrari si zone, nu te apuci bă Chițac idiotule, să distrugi aiurea tot orașul . Fă un șantier, finalizează-l si apoi treci mai departe, metodic , gandit si supravegheat bine. Asa lumea te va respecta Chițac , altfel nu faci decat sa te faci de rahat. Ca acum , de exempul ! Și nu te mai cotii fraiere , tine audiențe , mergi prin oraș si vorbeste cu oamenii , dacă ai cohones ! Coaie adică, dacă ai ...

Constantean
23 iulie 2022
Nu va convine ?

De ce nu lasati comentariile cetatenilor ?Nu indeplinesc conditiile ?Asta de sus cu coaiele indeplineste conditiile ?Ori nu va lasa stapanii sa publicati ce nu le convine .Informati opinia publica corect .

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4285 secunde