Cătălin Anghel: "MINIMIS sau golănia cu fonduri guvernamentale / europene"

139
Cătălin Anghel:

Articole recomandate

Președintele Partidului Noua Republică - filiala Constanța, Cătălin Anghel, a luat poziție vizavi de schema de ajutor de MINIMIS, declarând că aceasta ar aduce mai mult cu o "golănie cu fonduri europene".

Acesta spune că, în realitate, ceea ce se vroia un ajutor de la UE pentru combaterea șomajului în țările membre, nu face decât să "faciliteze accesul doar pentru companiile cu mai mult personal, care pot plimba angajații de pe o firmă pe alta, pierzându-se din vedere însuși faptul de a se permite dezvoltarea de noi angajări și dezvoltarea de noi oportunități".

"Nu mai vorbim aici despre evaluarea corectă a proiectelor sau criteriile de selecție. Iar după 2-3 ani se resetează condiționările și poți să o iei de la capăt. Astfel te îndepărtezi de la obiectivele inițiale generoase, de a ajuta firmele să se dezvolte, încurajând doar speculațiile și nemunca.

Dragilor, vreți să ajutați firmele private? Creați condiții de concurență reală, nu mai blocați prin birocrație, impozitați corect și fără discriminări pe toată lumea, încurajați și răsplătiți munca, stimulați consumul.

Statul să gestioneze premizele unui sistem educațional adaptat pieței muncii, să vegheze și să stimuleze investițiile înspre toate zonele țării pentru a nu crea decalaje economice grave. E chiar așa de greu ? Se pare că da. România trezește-te!", a mai declarat Cătălin Anghel pe site-ul său personal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7019 secunde