Cătălin Predoiu: PSD are obligații față de cei care au sponsorizat campania

220
Cătălin Predoiu: PSD are obligații față de cei care  au sponsorizat campania - catalinpredoiu-1485698117.jpg

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu susține că PSD va promova pachetul de legi "anti-anticorupție" și "antiintegritate" deoarece are probabil obligații mari față de cei care au sponsorizat campania electorală, afirmând că liderul social-democraților, Liviu Dragnea, joacă "alba-neagra" pe acest subiect atunci când spune că nu știe ce va face Executivul.

"Iordache vrea ca Guvernul să își asume răspunderea în fața Parlamentului. Nu știm ce vrea Grindeanu, dar oricum nu contează ce vrea el. Dragnea spune că nu știe exact ce vrea Guvernul, adică joacă alba-neagra crezând că prostește lumea. Celor care se mai întreabă încă dacă PSD va promova pachetul de legi anti-anticorupție și antiintegritate le spun să nu aibă îndoieli, PSD are probabil mari obligații față de cei care au sponsorizat campania electorală", a spus Cătălin Predoiu.

El arată că, prin asumarea răspunderii Guvernului, PSD își va angaja răspunderea față de sine însuși.

"PSD a luat un dublu mandat la alegeri, unul public de la popor, ca să crească salariile și pensiile, și unul nepublic de la corupți, să facă amnistie și grațiere. Deocamdată, PSD își bate joc de mandatul primit de la popor și se concentrează doar pe mandatul primit de la corupți. Deci, Guvernul PSD își va asuma răspunderea în fața unui Parlament controlat de PSD, adică PSD își va asuma răspunderea față de sine însuși. Dar cu poporul cum rămâne? Cine își asumă răspunderea față de popor pentru această scamatorie politico-legislativă", a mai adăugat Predoiu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 16 Ianuarie 2017
Stire din Life and Style : Sex constant, memorie mai bună
Pagina a fost generata in 1.3046 secunde