PMP, alături de PNL și USR. Partidul lui Băsescu susține revocarea Avocatului Poporului

193
PMP, alături de PNL și USR. Partidul lui Băsescu susține revocarea Avocatului Poporului - pmpvaleriusteriu-1485698164.jpg

Articole de la același autor

Președintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, a afirmat că PMP va susține demersul PNL de revocare din funcție a Avocatului Poporului, însă partidul va lua o decizie cu privire la moțiunea de cenzură a liberalilor și cea simplă a USR, după ce vor vedea textele.

"În acest subiect am mers alături de cei din PNL. Suntem și noi dorinici să așezăm instituțiile statului să lucreze pentru statul român. Așteptăm să vedem textul moțiunii PNL. Avem discuții cu toată opoziția. Am avut deja un prim demers de a semna împreună în urmă cu 15 zile la CCR. Vom mai avea astfel de demersuri. În momentul în care avem un text al acestei moțiuni vom avea cu siguranță o analiză în cadrul partidului pentru a vedea cum putem contribui și noi pentru a stopa orice fel de derapaje de la democrație", a spus Steriu.

El a mai adăugat că PMP a avut o întâlnire informală și cu USR privind moțiunea simplă pe care partidului lui Nicușor Dan o va depune, însă nu le-a fost transmis textul moțiunii.

"Vedem și noi cu îngrijorare ce se întâmplă. De asemenea, vedem cu mare uimire că președintele PSD afirmă că nu cunoaște despre cele ce se întâmplă la nivelul Guvernului, iar Guvernul nu cunoaște ce se întâmplă la nivelul Ministerului Justiției", a conchis Steriu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7368 secunde