Onaca, Turceascu și Bistriceanu, de la PMP: "Am votat pentru Constanța"

276

Articole de la același autor

Candidații pentru Parlamentul României de la PMP Constanța și-au exprimat opțiunea electorală iar la ieșirea de la urne au declarat că au votat pentru "un oraș mai frumos pentru o Românie prosperă". 


"Am votat pentru schimbare! Luptăm pentru Constanța! Am votat pentru constănțeni, pentru viitorul orașului și al județului Constanța", a transmis Magda Bistriceanu care ocupă poziția a doua pe lista pentru Camera Deputaților.


La rândul lui, Dorel Onaca, cel care deschide lista la Senat, a transmis un mesaj prin care a îndemnat constănțenii să iasă la vot: "Veniți la vot! Cu o echipă puternică și demnă, un premier puternic, România va fi altfel. Noi dorim să punem în mișcare proiectele pentru județul Constanța, dar este foarte important ca oamenii să vină la vot".


Totodată, candidatul care se află pe prima poziție la Camera Deputaților, Robert Turcescu, a declarat că "a votat cu multă încredere și cu foarte multă speranță. Sunt convins că aici, la Constanța, dar și în întreaga țară, românii vor face alegerea coractă. Cu Dumnezeu înainte și va fi bine!".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8871 secunde