Traian Băsescu propune dezbateri pe soluții

169
2
Traian Băsescu propune dezbateri  pe soluții - traianbasescu1-1479913011.jpg

Articole recomandate

Președintele PMP, Traian Băsescu, propune ca liderii de partide să se auto-intituleze drept "premieri fantomă" și să dezbată între ei soluțiile pentru viitor.

"Nu întâmplător am lansat povestea cu un premier. Eu cred că ar fi extrem de util pentru români să vadă dezbateri între premieri-fantomă. Accept dezbateri și cu Tăriceanu și cu Liviu Dragnea, dacă el va fi desemnat premier de PSD. Ar fi extrem de interesant ca cei care sunt lideri de partide să se autointituleze: eu sunt viitorul premier și hai să facem dezbateri de la premier-fantomă la premier-fantomă, să vedem cine are cele mai corecte și viabile soluții", a spus Traian Băsescu.

Liderul PMP, care este candidat la București pentru un mandat de senator, a spus că el este premierul desemnat din partea formațiunii pe care o conduce și că are experiența necesară pentru a conduce un Guvern.

"Indiferent că ne jucăm de-a premierii, nu există om politic care să poată conduce Guvernul mai bine decât mine datorită experienței pe care am acumulat-o", a adăugat Băsescu. 

Comentează știrea

a-mirabilis
24 noiembrie 2016
trocul ca negociere cu premieri

Domn ex Presedinte Basescu,aveti o mare sansa sa ajungeti premier prin votul acordat de diaspora moldava care are cetatenie romana ,acordata cu atata generozitate pe timpul mandatului d-voastra.Ati votat cu Maia Sandu,dar a castigat Dodon care incearca sa ridice ,,cortina de fier''Polonia-Ukraina -M.Neagra.lac-turco-rus.Mai este o varianta,sa adoptati tactica Shakasvili,adoptat ca cetatean ucrainian,numit guvernator de Odesa ,a demisionat,si acum isi face partid politic sa-l dea jos pe coruptul Poroseko .acesta din urma nemai putand fi sprijinit de Biden si Nuland,probabil,odata cu venirea lui Trump.In concluzie,poate ,poate ajungeti guvernator la Balti si daca perseverati premier von Moldova.Apropo,don Basescu,regiunea Odesa apartine Basarabiei la care faci mereu referire?Si asta cui ii mai apartine ?Ucrainei sau Rusiei.?Nu de altceva ,dar sa stim si noi ,care nu avem experienta politica si nu ne-am invartit prin bugetul politic al tarisoarei.

Ce PLM mai vrea puscariabilul aata?
24 noiembrie 2016
Bas ordinar!

Asta animalul asta politic reprezinta cel mai bine talharul roman!..Fara obraz minciunos hot .Dupa ce a facut ec romaniei praf Justitia praf ordonata siei si fratelui care acum e la Poarta Alba mai are tupeul sa mai candideze la o functie in stat.. Cu greu sa reusit stoparea guv Boc si Basescu a reusit Liviu Dragnea si Ponta care sau luptat eroic si lupta n continuare cu sistemul mafiot creat de basescu.Locul lui e langa fratsu la Poarta Alba nu in ...nici nu vreau sa ma gandesc si totusi un ins ca asta ne a condus 10 ANI ...de cosmar cei mai megrii anii in istoria acestei tari.Lucrurile murdare vor iesi la suprafata atunci omenirea va avea o mare ....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4745 secunde