Traian Băsescu: "Cioloș și-a abandonat statutul de tehnocrat"

230
Traian Băsescu:

Articole de la același autor

Premierul Dacian Cioloș și-a abandonat statutul de tehnocrat prin participarea la mitingul PNL, s-a angajat clar de partea liberalilor, a declarat președintele PMP, Traian Băsescu.


"Deocamdată, tema dominantă încă sunt dosarele DNA. Și, într-adevăr, cea de-a doua temă pare a fi Cioloș, dar s-a spart globul cu Cioloș, pentru că, prin participarea la mitingul PNL-ului, el și-a abandonat statutul de tehnocrat. Nu a rezistat, probabil, presiunilor PNL-ului și, probabil, și ale domnului președinte Iohannis", a declarat Traian Băsescu.


Întrebat fiind dacă Cioloș avea de ales atâta vreme cât a acceptat să fie susținut de PNL și de USR, președintele PMP a spus: "Eu cred că avea de câștigat".


"În momentul acesta, nu mai poate spune «sunt tehnocratul de la Victoria», în momentul acesta s-a angajat clar de partea PNL-ului. Neutralitatea s-a spulberat și cred că aici a fost o lipsă de inspirație sau, poate, de tărie de a rezista. Este clar că PNL-ul era extrem de interesat să-l atragă în fruntea PNL-ului, într-un fel sau altul, pentru că, pur și simplu PNL nu are lideri. Doamna Gorghiu nu e un lider de anvergură, Bușoi nu e un lider de anvergură, restul nici nu-i mai țin minte. Deci, aveau nevoie de un Cioloș, numai că Cioloș, astăzi, a pierdut. Nu mai poate spune: sunt tehnocratul care rămâne pe picioarele lui până când se termină campania și atunci voi adopta o soluție", a declarat Băsescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6799 secunde