Traian Băsescu:

"Exclud orice alianță cu PSD. Nici PNL nu e o soluție mai bună"

186
1

Articole de la același autor

Președintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, ieri, că după alegerile din luna decembrie exclude orice alianță cu PSD, afirmând că "nici PNL nu reprezintă o soluție mai bună". 


"Practic, noi nu avem soluții convenabile, dar exclud orice alianță cu PSD. Nici PNL nu reprezintă o soluție mai bună, dar cel puțin nu miroase așa de urât", a spus Traian Băsescu. 


De asemenea, Băsescu a afirmat că, dacă partidul pe care îl conduce va intra la guvernare, una dintre condițiile de pe masa discuțiilor va fi ca PMP să dea prim-ministrul Guvernului. De asemenea, el a precizat că structura Guvernului va trebui să aibă în mod obligatoriu Ministerul Reunificării. 


Printre altele, fostul șef al statului a mai adăugat că unirea cu Republica Moldova este un proiect politic pe care merită să ți-l asumi ca țară responsabilă pentru viitorul ei. 


Băsescu a vorbit și despre problema demografică cu care se confruntă România, afirmând că în orizontul anului 2050 s-ar putea ajunge ca populația să scadă la 16,5 milioane de locuitori, dacă nu se iau măsuri de sporire a natalității. 


Comentează știrea

DODO
14 noiembrie 2016
chiar asa ?

da ei vor aliata cu fam.Base cu fam Cocos cu Udrea etc... ? orice alianta cu astia duce la faliment politic

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5381 secunde