PNL Constanța a demarat în forță campania electorală pentru alegerile parlamentare

631
1
PNL Constanța a demarat în forță campania electorală pentru alegerile parlamentare - pnl-1478890433.jpg

Articole de la același autor

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a început în forță campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Mesajul liberal pentru constănțeni este "Oameni noi 100% pentru voi" și face trimitere la faptul că niciun parlamentar în funcție al PNL Constanța nu va candida la aceste alegeri parlamentare, răspunzând astfel cerințelor electoratului de reînnoire a clasei politice. 


Candidații liberali au dat startul campaniei într-o acțiune pe teren, unde au lipit afișe. Cel puțin așa reiese din clipul postat pe pagina oficială de Facebook a PNL Constanța, care a ajuns la peste 15.000 de utilizatori. Clipul poate fi urmărit aici.


În prima zi a campaniei a fost organizată și prima conferință de presă PNL. Protagoniștii au fost Vergil Chițac (candidat la Senat) și Bogdan Huțucă (candidat la Camera Deputaților). Cei doi liberali au făcut apel la o campanie civilizată în care partidele să se concentreze pe soluții și pe critică constructivă. Chițac a vorbit despre problemele marinarilor și nevoia unificării legislației în acest domeniu. Pe de altă parte, finanțistul Huțucă se va orienta pe problemele legislației financiar-bugetare, astfel încât să ușureze povara fiscală a angajatorilor și angajaților, dar mai ales a salariaților care au venituri mici. 


Liberalii constănțeni au anunțat că vor organiza mai multe conferințe de presă în timpul campaniei electorale. Astfel, duminică, 13 noiembrie, de la ora 12:00, PNL Constanța va organiza o nouă conferință de presă la care vor participa candidații la Camera Deputaților Ana Marcu și Robert Boroianu. De asemenea, echipele de teren au început să fie active deja în tot județul, candidatul pentru Senat, Lucia Varga, și candidatul pentru Camera Deputaților, Ana Marcu, purtând discuții cu cetățenii din Cernavodă și Topalul. 


Managerul de campanie al PNL Constanța, George Muhscină, a precizat că noile reguli impuse de legislația în vigoare privind modul de desfășurare a campaniilor electorale sunt benefice în sensul că oferă posiblitatea candidaților de a interacționa cu cetățenii mult mai mult în comparație cu campaniile din trecut. 


"După cum știți, legea electorală s-a schimbat și nu mai permite folosirea excesivă a materialelor de campanie. Ce-i mult strică și foarte mulți cetățeni erau deranjați de opulența bannerelor gigantice și afișelor pe toate gardurile. PNL Constanța promovează un format diferit de campanie care va aduce candidații și membrii noștri mai aproape de cetățean. Vom avea o prezență constantă și de substanță în media și, în același timp, în online. Dar deplasările în teren, municipiu și județ vor fi zilnice. Am încredere că toți candidații PNL Constanța îi vor convinge pe constănțeni că formează o echipă puternică, demnă de încrederea și votul lor", a declarat George Muhscină.


Comentează știrea

Locuitor
12 noiembrie 2016
Ce dorești pnl ?

Pnl mai bine vedetzi-va de treaba, ca noi, romanii ne-am saturat de voi de la basescu pana la johanis ! Suntetzi avari, iubitzi banii nostri, dar nu iubitzi si pe romani ! Va stim, naravurile, practicile si gandurile ,pentru acest fapt DUMNEZEU, nu va mai da șansa de a mai câștiga alegerile, pentru ca va ganditzi doar la buzunarele voastre de ale umple / burduși cu bani de la noi, proștii vostri ! DUMNEZEU : stie, vede si va da după faptele / gandurile voastre necurate si necinstite pentru poporul roman obidit si prostit de astfel de politicieni ?! Unde esti tu, CRIN ANTONESCU, că oamenii mult te-au apreciat si respectat, dar băsescu si johanis, nu te-au vrut pentru incapacitatea lor ?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6417 secunde