Gheorghe Dragomir:

"PSD a ales campania electorală pentru noi pomeni fără fundament și fără intenția de a le și pune în practică"

623
1

Articole de la același autor

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, consideră că acțiunea PSD de a vota majorări doar pentru unii angajați sau doar pentru unele categorii ocupaționale este perdantă pe termen mediu și lung pentru că debalansează sistemul și creează noi inechități. 


"PSD și-a ales tocmai campania electorală pentru a vinde din nou iluzii unor categorii de angajați. Deși avea toate pârghiile în anii de guvernare, precum și majoritate în Parlamentul României pentru a majora salariile tuturor românilor, PSD a ales perioada campaniei pentru alegerile parlamentare pentru noi pomeni electorale fără fundament și fără intenția de a le și pune în practică", este de părere deputatul liberal Gheorghe Dragomir. 


Acesta afirmă că PSD a încălcat Consti-tuția și legile în vigoare prin adoptarea Legii de modificare a OUG 20/2016 dovedind o dată în plus că are o abordare populistă, electoralistă, care nu se bazează pe o analiză clară sau pe o dezbatere publică. 


"Votul din Camera Deputaților asupra Legii privind majorările salariale în educație și sănătate a fost viciat prin minciună. Cum pot crede cei care așteaptă de la PSD măriri de salarii că le vor și primi când PSD a fraudat chiar votul prin care promite aceste beneficii? Mai mult, PSD a uitat se pare că Legea responsabilității fiscal-bugetare interzice majorarea cheltuielilor de personal sau a pensiilor în sectorul bugetar cu șase luni înainte de expirarea mandatului Guvernului, res-pectiv înainte de alegeri", a spus parlamentarul PNL Constanța. 


Președintele liberalilor constănțeni reamintește faptul că PSD nu este la prima promisiune electorală de acest gen. 


"În toamna anului 2008, în campania electorală pentru parlamentare, Ecaterina Andronescu, membru de seamă al PSD și fost ministru al Educației, plângea de mila angajaților din educație, fiind una dintre inițiatoarele legii de majorare a salariilor cadrelor didactice cu 50%. Au trecut alegerile, iar reprezentanții PSD nu au mai întreprins nimic în privința creșterii salariilor profesorilor, nici măcar cu vreun procent, nu cu 50%! Personal, de la tribuna plenului Parlamentului, i-am cerut de mai multe ori demisia Ecaterinei Andronescu pentru modul în care i-a mințit pe profesori. Nu a răspuns niciodată", a declarat Gheorghe Dragomir. 


Liderul PNL Constanța a subliniat faptul că Partidul Național Liberal are în vedere ca aceste majorări salariale să fie făcute în mod sustenabil, toți angajații și toate categoriile ocupaționale urmând să beneficieze de ele. 


"Creșterea salariilor se poate face doar prin Legea salarizării unitare, iar PNL vrea ca majorările salariale în sistemul bugetar să fie certe, aplicabile, sustenabile pe termen lung. Din păcate, PSD vrea doar să dea senzația că este interesat de acest subiect, în realitate cultivând sărăcia și exploatând conflictul dintre categoriile de bugetari pe care tot această formațiune l-a generat. PNL refuză să fie părtaș la operațiunea PSD de dinamitare a sistemului public de salarizare, o acțiune concertată de manipulare electorală, iden-tică cu cea a anului 2008, când Parla-mentul a votat majorarea salariilor profesorilor, creștere care nu s-a aplicat pe deplin nici până în prezent", a conchis deputatul Gheorghe Dragomir.


Comentează știrea

ath
10 noiembrie 2016
Dragomir,un fel Ganditorul de la Hamangia

Asa cum ne-am invatat,Gheorghe Dragomir s-a oferit sa gandeasca in locul nostru.E gratis.Stati linistiti mai liberalilor,simpatizanti ai dreptei politice,stati linistiti ca Dragomir ne-a scutit de efortul de a cugeta.Dragomir Cuget-Service Srl,sau serviciul/compania care gandeste in locul tau.Dragomir Cuget Service Srl este un fel de agentie de pompe funebre.Cand ti-au murit neuronii dai telefon la Dragomir Cuget-Service PNL.Dragomir nu te ingroapa,Dragomir gandeste in locul raposatului.Pana azi,stiam ca numai pesedeul are o galerie de ultrasi,niste indivizi care in loc de neuroni poarta pe umaeri o nuca de cocos.Faci politica sau jefuiesti,esti puscarias sau nu,ultrasii sunt cu PSD.Pe astia nu-i scoti din ale lor.Pentru ei a gandit Iliescu,Nastase,Ponta si mai recent gandeste domnul Dramp.Domnule Dragomir,dar voi de ce nu ati majorat salariile in educatie si sanatate atunci cand i-ai pupat mana lui Mazare sau cand ati fost la putere alaturi de Tarticeanu,adevaratul liberal.Sa faceti bine sa va vedeti de ale voastre.In tot cazul,pe mine m-ati pierdut de musteriu.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7318 secunde