Alina Gorghiu: "Avem toate premisele să câștigăm alegerile"

181
1
Alina Gorghiu:

Articole de la același autor

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, ieri, că liberalii au toate premisele pentru a câștiga alegerile parlamentare, arătând că Dacian Cioloș este cea mai corectă soluție de premier. 


"Avem toate premisele să câștigăm aceste alegeri generale. Avem tot ce ne trebuie pentru o Românie dreaptă, avem dorința de schimbare și lucrul acesta s-a văzut, așa cum spunea Dacian Cioloș, la alegerile locale. Avem o listă de candidați noi, integri, profesioniști. Avem un program de guvernare perfect compatibil cu plat-forma România 100 și mai presus de toate avem un candidat de prim-ministru onest. Diferența între noi și PSD nu este doar că liberalii au o istorie de peste 140 de ani, ține de faptul că PNL va face istorie de acum înainte", a spus Alina Gorghiu. 


Potrivit acesteia, în ultimul an, liberalii au luat decizii dureroase, însă corecte pentru România. Ea le-a mulțumit liberalilor care au înțeles să facă un pas lateral. 


"Suntem obligați să le mulțumim toți pentru că astăzi PNL a înțeles dinamica societății civile din România și suntem acel partid care prin schimbare putem câștiga încrederea celor pe care i-am pierdut nu de azi, de ieri, de ani de zile", a adăugat liderul PNL.


Comentează știrea

Burghiu dej dw ce nu candidezi?
4 noiembrie 2016
Pmppdlpnl

Da de ce nu candidezi TU Alintata burghiu dej?Sa vedem ce sanse are pmp pnl pdl cu tine? Ai fost numita nu Aleasa in fruntea PMP pdl pnl...Nu ai castiga nici in fundul satului dapai in Bucuresti!..Intr o tara normala la CAP Pmp pdl pnl nu ar intra in viitorul parlament!..Cum mama dracului sa votezi cu cei care tot timpul spun ca nu sant banii ?...Nu vom acorda mariri de salarii sau pensii..Cand economia romana e pe primul loc in UE...Cu 6 la suta din PIB crestere economica...Stie Burghiu ca salariile in romania sant cele mai mici din UE?Unde vrem sa ajungem?Spre Afirica sau Banglades sau spre...Bulgaria care ne a intrecut in salarii..PSD AlDE e singura solutie EI au SOLUTII...Burghiu mars afara nu veti castiga nici un Vot de la romani!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Noiembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : "Adio, PNL! M-am înscris în PSD"
Pagina a fost generata in 0.4788 secunde