Obiectivul PRU este să intre în Parlament. Cine candidează la Constanța

315
Obiectivul PRU este  să intre în Parlament. Cine candidează  la Constanța - pru-1477833496.jpg

Articole de la același autor

Purtătorul de cuvânt al Partidului România Unită (PRU), Mirel Palada, a declarat că principalul obiectiv al formațiunii este să intre în Parlament, precizând că nu va face alianțe post-electorale cu PNL și USR.

"Principalul obiectiv al PRU este să intre în Parlament și mai ales să aibă un număr suficient de parlamentari pentru a contribui la o alianță pentru România, nu împotriva României", a precizat Mirel Palada.

Întrebat de posibile alianțe post-electorale, Palada a spus că există discuții în acest sens.

"Mai degrabă v-aș spune partidele cu care nu ne aliem. În niciun caz nu ne vom alia cu PNL, în niciun caz nu ne vom alia cu USR", a spus Palada, la un post de televiziune.

PRU are reprezentanți și la Constanța, documentele oficiale fiind depuse la Biroul Electoral Județean. Pentru Camera Deputaților, lista este deschisă de liderul PRU Constanța, avocatul Dumitru Bădrăgan, acesta fiind urmat de actualul deputat de Gorj, Camelia Khraibani, fost membru PSD. La Senat, pe prima poziție se află tot un fost membru PSD, Cristian Darie, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7895 secunde