Liviu Dragnea: Îmi voi da demisia dacă PSD nu câștigă alegerile

275
4
Liviu Dragnea: Îmi voi da demisia dacă PSD nu câștigă alegerile - liviudragnea1-1477671081.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că își va da demisia de la șefia partidului dacă social-democrații nu vor câștiga alegerile parlamentare din 11 decembrie.


"Îmi voi da demisia dacă PSD nu câștigă alegerile. E o chestiunea firească la noi. În politică, cel care pierde alegerile este cel care nu e pe primul loc", a spus Liviu Dragnea, într-o conferință de presă.


Afirmația sa a venit după ce a fost întrebat dacă va proceda la fel ca Alina Gorghiu, liderul PNL, care a anunțat că își va da demisia dacă liberalii nu vor forma următorul Guvern.


Comentează știrea

DODO
29 octombrie 2016
din pacate

Stai linistit ca Romania are inca destui prosti care sa te voteze, cu diaspora insa e altceva si de asta ti-e frica !

Dorel
29 octombrie 2016
Tupeu porcesc

Măi porcule, tu chiar ne crezi proști pe toți ? Ai uitat când ai mai promis odată că îți dai demisia și cu tupeu porcesc ai revenit chipurile la rugămințile în genunchi ale lingăilor din partid să nu se destrame Ciuma Roșie ?! Te bazezi pe prostimea din țara asta care se bucură că nu mai dă 4 lei taxă tv. și dacă promiți boșorogilor pensionari analfabeți încă 10 lei la pensie (ca Ceaușescu) și bugetarilor 20 lei în plus la salariu, vei fi votat pe viață, de prostime.

Sindbad
30 octombrie 2016
Plecati, care aveti ocazia...

Prostimea si mocangii, sursa inepuizabila si in crestere pt. ciuma rosie, piatra de gatul Romaniei. Sa stinga cineva lunima...

gelu
24 noiembrie 2016
NU VA MAI VREM-PLECATI

Nu inteleg ce nu intelegetti la sloganul NU VA MAI VREM= PLECATI !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5598 secunde