Radu Comănici, liderul PRM Constanța

"Intrarea în Parlament a PRM este salvarea partidului"

383
1

Articole de la același autor

:Partidul România Mare (PRM) a depus numărul de semnături necesare și, astfel, a intrat în cursa alegerilor parlamentare din 11 decembrie. 


La Constanța, lista la Senat cuprinde șapte persoane și este deschisă de Marioara Stan, iar la Camera Deputaților, lista are 14 persoane, fiind deschisă de actualul lider al filialei de la malul mării, Radu Comănici.


"Intrarea în Parlament a PRM este salvarea parti-dului și acum cred că este ultima noastră șansă. Dacă vom reuși să depășim pragul electoral ne vom reveni, sunt convins de asta. Dacă nu, va fi foarte greu să mai rezistăm", a declarat Radu Comănici pentru "Cuget Liber". 


Totodată, președintele PRM Constanța a dat asigurări că partidul și-a păstrat linia generală, chiar dacă este conștient că moartea liderului Vadim Tudor a depersonificat formațiunea. 


"Este clar că nu vom mai fi partidul unui singur lider. Am reușit să aducem alături de noi oameni cu greutate, oameni de valoare, precum actorul Zamfirescu și profesorul Cojei și sper să revenim în forță", a mai adăugat Comănici.


Totodată, PRM a depus liste complete în toate circumscripțiile electorale din țară.


"Vreau să mulțumesc tuturor membrilor partidului care au contribuit la intrarea PRM în cursa pentru Parlamentul României, tuturor președinților de filiale, al căror rol a fost extrem de important, dar și tuturor românilor care, prin semnătura lor, au acordat credit PRM, singurul partid autentic naționalist din România", a declarat, prin intermediul unui comunicat de presă, Adrian Popescu, președinte interimar al Partidului România Mare.


El a adăugat că obiectivul PRM vizează atingerea unui scor de 11% la alegerile parlamentare.


Comentează știrea

MIHAI
3 noiembrie 2016
DE MORTUIS NIL NISI BENE ?

Dupa ce l-a slugarit pe Nicusor Constantinescu cand era nu stiu ce pe la CJC , si presedinte PRM Constanta , dl Cacanici , disparut o vreme , a aparut subit , hotarat sa intre in Parlament cu toata ceata stabilita in cele doua liste ( senatori si deputati ) care cuprind pe toti membrii org. PRM Constanta . Ne surprinde declaratia marelui nationalist , urmasul lui Vadim pe care , dupa cum ne amintim , nu dadea doi bani , fiind pesedist notoriu infiltrat in PRM . ca a reusit sa " aduca " ( de unde ?) in partidul muribund pe cei doi , actorul Zamfirescu si profesorul Coja . Achizitia are valoare de symbol funebru : doua flori pe marmantul PRM .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5134 secunde