Ce proiecte au candidații PNL la alegerile parlamentare pentru județul Constanța

264
1
Ce proiecte au candidații PNL la alegerile parlamentare pentru județul Constanța - ceproiecteaucandidatiipnlcandida-1478798323.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții PNL Constanța consideră că este foarte important ca cetățenii să voteze în cunoștință de cauză pe 11 decembrie. Drept urmare, liberalii au prezentat, ieri, un rezumat al celor mai importante proiecte ale echipei PNL Constanța pentru constănțeni.

Lista PNL Constanța este formată din oameni noi și are câteva particularități interesante: un fost rector și doi decani pe lista pentru Senat și 50% femei pe locurile eligibile și semi-eligibile.

Proiectele candidaților PNL pentru județul Constanța sunt diverse, de la finanțe și deduceri de taxe până la protecția mediului și dezvoltarea turismului. Toți candidații liberali susțin că este nevoie de o reformare a Parlamentului, care se poate realiza doar cu oameni noi, cinstiți și profesioniști.

Spre exemplu, Vergil Chițac, primul pe lista pentru Senat, vrea să limiteze numărul mandatelor parlamentarilor la maxim două. Robert Boroianu, candidat pentru Camera Deputaților pe poziția a doua, afirmă că este esențial pentru județul Constanța să aibă un grup parlamentar puternic care să lucreze în interesul constănțenilor.

Lucia Varga, locul doi la Senat, spune că se va ocupa de proiecte care să vizeze protecția mediului în Constanța și să asigure dezvoltarea durabilă, în timp ce George Niculescu, candidat pentru Camera Deputaților, mizează pe o îmbunătățire a serviciilor turistice.

Totodată, Ana Marcu și Bogdan Huțucă, la rândul lor candidați pentru Camera Deputaților, vizează aerisirea legislației financiare și crearea unui cadru legislativ care să încurajeze investițiile și să ajute la crearea de noi locuri de muncă bine plătite.

Este important de menționat că proiectele candidaților PNL Constanța sunt complementare cu programul de guvernare al Partidului Național Liberal și principiile din "Platforma Romania 100". Dintre aceste măsuri, amintim: reducerea taxelor pe muncă, crearea a opt spitale regionale, dintre care unul în Constanța, înființarea Fondului Român de Dezvoltare Urban Rural, independența justiției și reformarea Parlamentului, precum și interzicerea defrișării pădurilor. 

Comentează știrea

Mustar
11 noiembrie 2016
de Tecuci

Nu vedeam carnatul in fotografie. Dar uite-l e acolo, e 100 la suta varza...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4544 secunde