Ce a făcut Crin Antonescu la Constanța

835
1
Ce a făcut Crin Antonescu  la Constanța - sefulpnlcrinantonescu-1324720250.jpg
Conducerea Filialei Constanța a Partidului Național Liberal a inaugurat miercuri, noul sediu al formațiunii, situat pe b-dul Ferdinand nr.49. Evenimentul a demarat cu sfințirea sediului, slujba religioasă fiind oficiată de un sobor de preoți condus de Înalt Prea Sfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

După oficierea slujbei de sfințire a noului sediu al PNL Constanța, a fost organizată Delegația Permanentă la care a participat și președintele PNL Crin Antonescu care a fost întâmpinat cu un spectacol de colinde susținut de Corul Catedralei "Sfinții Apostoli Petru și Pavel".

La finalul Delegației Permanente a Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, președintele PNL Crin Antonescu, însoțit de secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, de vicepreședinții PNL Rareș Mănescu și Victor Paul Dobre, dar și de conducerea PNL Constanța, s-a deplasat la clubul de joacă "Nemo" din Constanța pentru a oferi cadouri celor 36 de copii din Centrul de Primire Copii în Situații Speciale Constanța.

Comentează știrea

Gigi(nu Becali)
22 decembrie 2011
Cum se poate da cu bata-n balta

Ca să-l ,,deplanga,, pe Crin Antonescu, o hamantă părăsită de iubit (subordonat al dlui C. A.) dă publicității o inregistrre telefonică in care il ceartă că a părăsit-o pt alta ca să facă amor cu ea pe canapeaua din biroul dlui C. A. Ferice de dl Boc(singur in apartament) ca n-a ,,rasuflat,, nimic. Se vede ca e un credincios si tine,,post negru,,.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Decembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Crin Antonescu vine la Constanța
Vineri, 02 Decembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : PDL Constanța, codaș la site
Pagina a fost generata in 0.8613 secunde