Ce acte trebuie să conțină dosarul pentru subvenția la căldură oferită de Primăria Constanța

1517
5
Ce acte trebuie să conțină dosarul pentru subvenția la căldură oferită de Primăria Constanța - ceactetrebuie-1445972512.jpg

Articole de la același autor

Locuitorii municipiului Constanța care se încadrează pentru a obține subvenții la căldură în sezonul rece 2015/2016 pot depune dosarele necesare. 


Purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Liviu Tramudana, a precizat, ieri, că pentru întocmirea dosarului pentru ajutorul de încăl-zire sunt necesare mai multe documente, în funcție de categoria la care se încadrează.


"Persoanele care beneficiază de pensii trebuie să declare toate tipurile de pensii pe care le primesc. Nu se solicită adeverințe de la Casa Județeană de Pensii. Persoanele care beneficiază de ajutor de șomaj trebuie să declare cuantumul ajutorului încasat în luna anterioară depunerii cererii și trebuie să depună un nou formular de cerere actualizat în momentul în care încetează dreptul la ajutorul de șomaj. De asemenea, nu se solicită adeverințe de la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă. Totodată, se declară toate tipurile de alocații și indemnizații, dar nu se solicită adeverințe de la Agenția Județeană de Plăți și Inspecție Socială pentru alocația de stat, alocația de plasament, indemnizații de hrană", a explicat Liviu Tramudana. 


El a adăugat că salariații Primăriei municipiului Constanța, asistenții personali ai persoanelor cu handicap grav, medicii și asistenții medicali de la cabinetele școlare și de la grădinițe nu trebuie să depună adeverințe de venit eliberate de Primăria Constanța, dar trebuie să declare toate veniturile nete obținute.


În altă ordine de idei, pentru toate celelalte tipuri de venituri se solicită acte doveditoare. Cei care îndeplinesc toate condițiile pentru obținerea subvenției au timp să își depună solicitările până la data de 20 noiembrie. 


Comentează știrea

st3fun
28 octombrie 2015
acte ..

Si care sunt actele pe care le mentionezi in titlu ?

ct
28 octombrie 2015
subventia caldura

citesti articolul si nu intelegi , pt ca nu se specifica clar, e vorba de care subventie? cea de la stat, sau cea a primariei ,asa cum era in anii trecuti ? pt ca la stat sunt niste conditii , iar pt cea de la primarie altele, mai putin drastice .... la aprozarele astea de hartii colorate, ca s-a umplut Ro de licentiati, va invata sa vb cu subiect si predicat ? se pare ca nu ...

tramudana lingaul lui mazare
28 octombrie 2015
nimic nu spui si nimic nu faci trintore

Pai au dreptate antecomentatorii mei.ce sa intelegi din articolul asta? Da si tu un grafic cu veniturile si procentele aferente.pai boul asta de tramudana putea sa comunice asta si asta primavara ca tot aia era. Drept dovada ca nu stie nimic. O plosnita neinformata care n are ce cuvint sa poarte mai departe din partea primariei. S a dus drogatul si a ramas lingaul lui total debusolat si tembel.iar voi, cei de la cuget, nu mai tipariti articole dintr astea care nu spun nimic si mai si irita lumea

ct2
29 octombrie 2015
la munca, baaaaaa

Ce subventii domnule ? Sa mearga la munca, nu la mina intinsa la primarie. Adica, unii muncesc si platesc impozite ca sa primeasca subventii toate saraciile astea nesatule care mai sint si proaste ca cica nu inteleg.

marin g
29 octombrie 2015
ajutoare incalzire

rugam mentionati daca cei care au dat locuinta cu clauza si locuiesc cu familia la care au dat gratis mai pot fi considerate persoane singure doar pentru a-i ajuta pe cei cu care locuiesc si au obligatie fata de donator.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4181 secunde