Ce au votat consilierii de la Mangalia în absența primarului

610

Articole de la același autor

Membrii Consiliului Local Mangalia, s-au întrunit, joi seară, în ședință extraordinară pentru a vota cele trei puncte aflate pe ordinea de zi. Deși primarul, Cristian Radu, nu se afla în localitate, consilierii au discutat cele trei inițiative de importanță pentru Mangalia. Prioritar a fost proiectul de hotărâre ce viza o rectificare bugetară, banii ar fi urmat a fi folosiți pentru subvenționarea prețului la gigacalorie. Deși în primă fază s-a discutat despre alocarea unei sume de 2.300.000.000 de lei pentru acest proiect, ulterior s-a convenit că, momentan, pot fi atribuiți doar 230.000 de lei. Banii vor fi utilizați pentru acoperirea unei facturi a Callatis Therm emisă de către ENEL. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Mangalia, Doru Colgiu, dacă această sumă nu s-ar fi achitat exista riscul ca locuitorii blocurilor turn din Mangalia să rămână fără apă rece.
Al doilea punct a făcut referire la un proiect cu fonduri europene al Grupului de explorări subacvatice și speologie București. ONG-ul propunea ca în zona sitului Natura 2000, în care este inclus și lacul dintre Saturn și Venus, să fie amenajate pontoane și puncte de observație a păsărilor din zonă. Pentru realizarea inițiativei au fost necesare o serie de autorizații din partea administrației locale din sudul litoralului. Totuși, menționăm că în cadrul ședinței de vineri, consilierii au decis că doar o parte dintre pontoanele propuse de GESS pot fi aprobate.
Cu privire la validarea pedelistului Paul Foleanu ca și consilier, Colgiu a menționat că va exista în mod cert un proiect de hotărâre în acest sens în una din următoarele ședințe.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3518 secunde