Ce crede Elena Udrea despre alegerea Alinei Gorghiu în fruntea PNL

111
Ce crede Elena Udrea despre alegerea Alinei Gorghiu în fruntea PNL - alineigorghiuiivafielenaudrea-1418982571.jpg

Articole de la același autor

Președintele PMP Elena Udrea a declarat pentru Mediafax, că alegerea Alinei Gorghiu în funcția de președinte PNL este un semnal bun pentru clasa politică, dar crede că acesteia îi va fi dificil să se impună în fața "unuia ca Vasile Blaga".


"Alegerea Alinei Gorghiu în funcția de co-președinte al PNL reprezintă un bun semnal pentru societate și pentru clasa politică. E o tânără ambițioasă, care a muncit foarte mult și a progresat vizibil în ultimii ani. Chiar dacă partidele noastre sunt pe poziții diferite și chiar dacă sunt de părere că PNL este încă un partid profund nereformat, îi doresc succes Alinei Gorghiu", a precizat Udrea.


Ea a arătat că și-ar dori ca Alina Gorghiu să se impună în PNL, dar crede că îi va fi dificil în fața "unuia ca Vasile Blaga".

"Mi-aș dori să se impună, dar îi va fi dificil în fața unuia ca Vasile Blaga. Sper ca alegerea sa, la fel ca și prezența mea în fruntea PMP, să se constituie într-un imbold pentru foarte multe doamne să intre în politică și să îndrăznească să țintească sus, pentru că, iată, se poate", a adăugat Elena Udrea.


Alina Gorghiu a fost aleasă în funcția de președinte al vechiului PNL, copreședinte al PNL alături de Vasile Blaga, în cadrul ședinței Biroului Politic Național al partidului, surclasându-l pe Ludovic Orban.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4977 secunde