"Guvernul nu e în stare să asigure finanțarea pentru continuarea investițiilor"

63

Articole de la același autor

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a declarat, înainte de începerea Colegiului Național al formațiunii, că în cadrul întâlnirii se va face o analiză a proiectului de buget pentru a se vedea dacă se respectă angajamentele privind finanțarea educației, a sănătății sau a asigurării cofinanțării pentru proiectele europene. 
"Vom face o analiză și vom vedea în ce măsură actualul guvern nu respectă angajamentele pe care și le-a luat de fiecare dată de a finanța educația, de a finanța sănătatea și, de asemenea, vom vedea în ce măsură guvernul actual susține accesarea fondurilor europene prin asigurarea cofinanțării proiectelor finanțate din fonduri europene. De asemenea, vom analiza și ne așteptăm să constatăm că nici în ceea privește investițiile actualul guvern nu este în stare să asigure surse de finanțare pentru continuarea investițiilor începute", a declarat Elena Udrea, citată de Agerpres. 
Liderul PMP a mai spus că în cadrul Colegiului Național se va stabili data congresului și se vor lua mai multe decizii care țin de organizarea și strategia partidului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 12 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ce spune Blaga despre PMP
Pagina a fost generata in 1.0847 secunde