Udrea: Votul în turul II trebuie să fie anti-Ponta

538
1
Udrea: Votul în turul II trebuie să fie anti-Ponta - elenaudrea33-1415390912.jpg
Liderul PMP Elena Udrea a recomandat, vineri, electoratului ei să voteze cum îi cer valorile și pricipiile statului de drept, menționând că votul trebuie să fie anti-Ponta, dar și că ea nu este adepta principiului "răul mai mic". Udrea a afirmat, într-o conferință de presă după o întâlnire a conducerii PMP, că îi roagă pe oamenii care au votat cu ea în primul tur să vină la vot în turul al doilea al prezidențialelor și că le spune că "votul de duminică din 16 noiembrie trebuie să fie un vot anti-Ponta".

Liderul PMP a mai spus că electoratul ei va ști ce are de făcut în turul II. De asemenea, ea a spus că nu este adepta principiului "răul cel mai mic", scrie mediafax.ro.

Comentează știrea

iulia
8 noiembrie 2014
locuri sigure

Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9091 secunde