PMP decide astăzi pe cine susține în turul II

86
PMP decide astăzi pe cine susține în turul II - dsc01620-1415355481.jpg

Articole de la același autor

Conducerea PMP va avea, astăzi, începând cu ora 16.00, o ședință la Snagov, pentru a discuta poziția partidului față de turul II al prezidențialelor, a declarat secretarul executiv al PMP Vasile Gherasim.

 

Vasile Gherasim a spus pentru Mediafax că, după părerea lui, PMP susține dreapta în orice variantă, însă problema apare odată cu anunțul lui Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidențiale, că nu va negocia cu nimeni.


"Părerea mea este că noi susținem dreapta în orice variantă, însă, în condițiile în care Klaus Iohannis apare la televizor și spune că nu negociază cu nimeni, nu putem să intrăm cu forța în casa omului. În aceste condiții, vom discuta ce atitudine politică să avem atunci când cel care ar trebui să fie partener îți spune "nu veni la mine că e poarta încuiată"", a adăugat Vasile Gherasim.

El a spus că, din experiența lui politică, nu a mai întâlnit așa ceva, ca un lider politic să nu considere negocierea drept o tehnică și practică politică modernă.


"În experiența mea, eu nu am întâlnit așa ceva, ca un lider să nu considere negocierea și compromisul drept tehnică și practică politică modernă", a menționat Gherasim.


El a precizat că la Snagov se va reuni conducerea partidului de la nivelul județelor până la nivelul central, într-o ședință a Consiliului Național al PMP, la care se va face și o analiză a rezultatelor obținute de partid în primul tur al alegerilor prezidențiale.

Candidatul PMP, Elena Udrea, a obținut la alegerile din 2 noiembrie 5,20% din voturi.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Vom avea de ales între două rele"
Pagina a fost generata in 0.4356 secunde