Microsoft oferă acces gratuit la Office 365 pe iPhone-uri, iPad-uri și smartphone-uri Android

256
1
Microsoft oferă acces gratuit la Office 365 pe iPhone-uri, iPad-uri și smartphone-uri Android - 1teaserimage7-1415355822.jpg

Articole recomandate

Microsoft a anunțat că renunță la abonamentul de 70 de dolari pe an plătit de utilizatorii de iPhone-uri, iPad-uri și smartphone-uri Android pentru pachetul Office 365, încercând astfel să-și crească numărul de clienți.


Utilizatorii echipamentelor mobile ale Apple și ai smartphone-urilor Android vor putea accesa aproape toate funcțiile din programele Word, Excel și PowerPoint începând de vineri, fără a fi nevoiți să plătească pentru descărcarea aplicației, relatează The Wall Street Journal.

Printre funcțiile care nu vor putea fi accesate pe echipamentele mobile decât contra cost se numără formatarea coloanelor de text în programul Word și schimbarea etichetelor în diagramele din Excel.

De asemenea, Microsoft a anunțat că posibilitatea de a folosi gratuit suita Office pe tabletele care rulează sistemul Android va fi disponibilă în curând.
"Vrem să avem cât mai mulți utilizatori. Este din ce în ce mai clar pentru noi că, pentru a fi cea mai bună opțiune cu plată, trebuie să fim cea mai bună soluție fără bani", a declarat John Case, vicepreședinte al departamentului de Marketing al Microsoft.

Oficilii Microsoft s-au arătat mulțumiți cu privire la popularitatea pe care aplicațiile Office 365 le au printre utilizatorii echipamentelor Apple și Android, însă renunțarea la plata obligatorie a unei taxe pentru folosirea acestor servicii va atrage și mai multe persoane, scrie mediafax.ro.


Comentează știrea

alin
7 noiembrie 2014
job

Oferta job!Castigati bani in plus!Puteti lucra cand doriti,in timpul liber.Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit imediat dupa finalizarea unui curs gratuit primit pe mail! Am expediat si primele castiguri!Lucrati 3 ore pe zi pe calculator (cunostinte minime) si incasati 300 dolari lunar!Castigul poate creste considerabil prin munca,rabdare si seriozitate!Pentru mai multe informatii, trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Noiembrie 2014
Stire din Tehnologie : iPad Air 2 a ajuns în România
Duminică, 02 Noiembrie 2014
Stire din Tehnologie : Toamna vine cu un nou val de gadgeturi
Pagina a fost generata in 1.0748 secunde