Cum va arăta Facebook peste cinci ani. Ce spune Mark Zuckerberg

253
Cum va arăta Facebook peste cinci ani. Ce spune Mark Zuckerberg - zuckerberg2587413b-1415364106.jpg

Articole recomandate

Conținutul video va crește enorm pe Facebook în următorii cinci ani, a afirmat Mark Zuckerberg, fondatorul rețelei de socializare, la o întâlnire cu userii la sediul din Menlo Park California, potrivit Hotnews.ro.

"În cinci ani, mare parte din Facebook va fi video", a spus miliardarul adăugând că este important infrastructura să fie mai bună pentru a permite creșerea ponderii conțnutului video în News Feed.

La întâlnirea cu userii, Zuckerberg a explicat și de ce toată lumea a fost obligată să descarce aplicația Messenger pe mobil și de ce în News Feed se văd atat de puține postări din paginile companiilor.

Fondatorul Facebook spune ca aplicația dedicată de mesagerie a adus o experiență mai bună fiindcă funcția de chat era "îngropată" în vechiul Facebook și trebuiau parcurși mai mulți pași pentru a ajunge la chat. "Chiar am cerut mult de la useri când i-am rugat pe toți să instaleze o altă aplicație", a precizat Zuckerberg, recunooscând că trecerea nu s-a făcut atât de ușor cum ar fi trebuit, scrie b1.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Noiembrie 2014
Stire din Tehnologie : iPad Air 2 a ajuns în România
Duminică, 02 Noiembrie 2014
Stire din Tehnologie : Toamna vine cu un nou val de gadgeturi
Pagina a fost generata in 0.6698 secunde