CE DECIZIE AU LUAT MAGISTRAȚII ÎN DOSARUL POLARIS

1009
3
CE DECIZIE AU LUAT MAGISTRAȚII ÎN DOSARUL POLARIS - masinadegunoipolaris1449673348-1455912118.jpg

Articole de la același autor

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție s-au pronuntat cu privire la solicitarea Primăriei Constanta prin care reprezentanții administrației publice locale cereau ca instanța să precizeze dacă este necesar să fie suspendat contractul încheiat cu firma Polaris.


În urma deliberărilor, magistrații au decis că cererea formulată de Primăria Constanța este inadmisibilă. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată de administrația locală. 


Concret, prin decizia judecatorilor, firma Polaris își poate continua activitatea. Din câte se pare, singura soluție prin care se poate renunța la contract constă în rezilierea acestuia, însă asta presupune ca administrația locală să aibă la îndemână o altă soluție prin care salubrizarea orașului să nu fie pusă în pericol.


Comentează știrea

europeanu
20 februarie 2016
Spaga primariei

magistratii sunt si ei unsi de caracatita care sugruma Constanta.Deci sa recapitulam : Titisor e la parnaie la americani pentru spaga data.Urmeaza sa-l urmeze sefii de la polaris.Tot pentru spaga.Numai magistratii au o teama ancestrala ca vom fi inghititi de gunoaie.De-aici porneste totul !!! Justitie de cacat !!!

titisor
21 februarie 2016
o sugi

Europeanule sa-i sugi cariciul lui Titisor

europeanu
21 februarie 2016
titisor

din pacate nu pot sa-ti urmez sfatul.Titisor se mai intoarce din state in sicriu de plumb.Poti deja sa-i comanzi groapa.Americanii nu sunt justitia noastra de absolut tot cacatul ca si tine.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1757 secunde