Ce planuri are primarul Gheorghe Moldovan pentru comuna Albești

1248
3
Ce planuri are primarul Gheorghe Moldovan pentru comuna Albești - gheorghemoldovan9-1359564454.jpg
Aflat la al doilea mandat ca primar al comunei Albești, Gheorghe Moldovan, și-a trasat deja lista de priorități pentru acest an.

Astfel, edilul spune că, una dintre problemele care trebuie rezolvată vizează amenajarea drumului de exploatare agricolă pe valea Albești - Vârtop -Cotu Văii. În acest sens, zilele acestea, se va iniția procedura de licitație publică pentru amenajarea drumului de exploatare agricolă.

"Pentru această lucrare, banii vin de la Uniunea Europeană, prin Măsura 125. Drumul va deservi o suprafață agricolă de 2.000 de hectare. Sper ca în aprilie să înceapă lucrările de amenajare a drumului, iar până la sfârșitul anului acesta să fie realizat. Durata de executare a lucrărilor este de șase luni de zile", a declarat primarul Gheorghe Moldovan.

Un alt drum pe care locuitorii comunei îl așteaptă cu nerăbdare să fie finalizat este cel de la ieșirea din Albești (pod) pe vale - Vârtop (pe lângă școală) - Cotu Văii. Și pentru cei care circulă pe această rută, primarul are vești bune.

Nici elevii comunei nu au fost uitați. Drept urmare, Gheorghe Moldovan spune că, lucrările începute anul trecut la școala din Cotu Văii se vor finaliza în acest an, astfel că elevii care învață în prezent în incinta Căminului Cultural din localitate se vor muta într-o unitate de învățământ în care le vor fi asigurate toate condițiile necesare pentru studiu.

Pentru a-și duce la capăt promisiunile făcute, edilul din Albești spune că are mai multe proiecte pentru care a solicitat bani de la Consiliul Județean Constanța.

"Așteptăm sprijin de la Consiliul Județean Constanța pentru reabilitarea Căminului Cultural din Cotu Văii. În acest sens, așteptăm fonduri bănești de la Consiliul Județean, clădirea Căminului Cultural aflându-se până la realizarea lucrărilor în administrarea acestei instituții", a spus Gheorghe Moldovan.

Pe de altă parte, el a adăugat că, de la Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri, instituție subordonată Consiliului Județean, are promisiuni privind reabilitarea drumurilor din Cotu Văii.

"La sfârșitul anului trecut s-au dat drumurile comunale în administrarea CJC. iar reprezentanții RAJDP au promis că vor asfalta strada Revoluției din Cotu Văii care are o distanță de 800 de metri. De asemenea, străzile Crângului (700 de metri) și Văii (1.200 de metri), tot din localitatea Cotu Văii, ar urma să fie pietruite de cei de la RAJDP", a explicat primarul liberal.

Ca de fiecare dată, edilul are o mulțime de proiecte, singura sa problemă fiind întârzierea sosirii banilor pentru începerea lucrărilor, deși promisiuni de la instituțiile abilitate au tot existat.

"Cât de curând, se finalizează lucrările la rețeaua de apă din cartierul nou de locuințe. Sportivii din localitate au parte și ei de o veste bună. Sala de sport și baza sportivă din Albești vor fi finalizate în acest an. De asemenea, facem eforturi pentru a finaliza zidirea bisericii. Sperăm ca în acest an să reușim să extindem rețeaua de distribuire a energiei electrice în cartierul de locuințe din Albești. În privința rețelei de alimentare cu apă lucrările sunt aproape finalizate. Mai precis, singurul lucru rămas de făcut este racordarea la rețeaua de alimentare cu apă a celor 65 de case construite în cartierul nou de locuințe", a mai spus primarul Gheorghe Moldovan.

Comentează știrea

ケイトスペード 財布 通販
5 septembrie 2014
ケイトスペード 財布 通販

while others have a double-arm boom or a hydraulic outrigger jack. Another example is that some designs are powered by the actual truck engine while others are powered by an auxiliary engine mounted at the back of the truck. You want to deal with a reputable name in the trucking industry ケイトスペード 財布 通販 http://www.dmwai.com/webalizer/kate-spade-11.html

クリスチャンルブタン 店舗 東京
5 septembrie 2014
クリスチャンルブタン 店舗 東京

we offer you a guide that will show you some tips that will help you solve them until the winter period will end.As the first step to prepare your car for winter driving クリスチャンルブタン 店舗 東京 http://www.lamartcorp.com/modules/mod_menu/rakuten_cl_8.php

カシオ スタンダード 腕時計
6 septembrie 2014
カシオ スタンダード 腕時計

popularly referred to as a truck permit service.The agencies providing the truck permit service have to comply with the rules and regulations laid down by the authorized body.Most of the companies provide the following services to the clients looking for truck permits.Interstate Truck line Permits - The organizations assist individuals to acquire interstate Truck permits. This is necessary for heavy duty vehicles running on highways and carrying goods.Temporary Truck Permits - the formalities カシオ スタンダード 腕時計 http://www.ispsc.edu.ph/nav/japandi/casio-rakuten-1.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.219 secunde