Locuitorii din Albești au petrecut la "Fiii satului"

739

Locuitorii din comuna Albești și nu numai s-au distrat pe cinste, ieri, la sărbătoarea "Fiii Satului". Organizată ca la carte de actualul primar Gheorghe Moldovan, oamenii au luat cu asalt Valea Albeștiului, unde au încins grătarele pe care au sfârâit micii și fripturile.
Atmosfera de petrecere a fost întreținută de interpreții Aurel Moldovan, Vasilică Tonu, Gheor-ghe Turda, Florin Vasilică, Ansam-blul Teleormanul și Ansamblul "Plai de dor" din Albești, Adelina și DJ Tomm.
Adulții au dansat pe ritmuri de muzică populară și ușoară, edilul comunei Gheorghe Moldovan fiind cel mai dansat bărbat din comună. Nici cei mici nu au fost uitați, pentru ei fiind amenajat un parc de distracții.
"Ne bucură foarte mult că această sărbătoare a devenit o tradiție pe care primarul nostru o respectă an de an. Este unul din cele mai frumoase momente ale anului când reușește să ne strângă pe toți la un loc unde ne distrăm ca în familie", a spus una dintre localnicele din sat.
Astăzi, locuitorii din Albești și satele limitrofe sunt așteptați la hramul bisericii din comună. După slujba religioasă, ei vor fi invitați la masa dată în cinstea Sfinților "Constantin și Elena", organizată la Căminul Cultural din localitate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.595 secunde