Astăzi, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra"

Start în turneul final al CN de rugby juniori U18

665
Start în turneul final al CN de rugby juniori U18 - cupau181-1337541137.jpg

Aseară, la sala de protocol a stadionului "Constructorul-Cleopatra", din cadrul Complexului Sportiv "Badea Cârțan", a avut loc tragerea la sorți a grupelor turneului final al Campionatului Național de rugby juniori Under 18.
În urma extragerilor, s-au stabilit următoarele grupe: Albastră: CSS 3 Steaua București, CSM Baia Mare, Stejarul Buzău și CSS Gura Humorului; Roșie: CSM Olimpia București, RC Arieșul Mihai Viteazul, CSS Bârlad, RCJ Farul Constanța.
Turneul se va desfășura pe stadionul "Constructorul-Cleopatra", în perioada 21 - 27 mai, și va include trei etape: I - luni, II - miercuri, III - vineri, urmate de semifinale (sâmbătă) și finale (duminică).
Programul jocurilor de astăzi este următorul: ora 9.30: CSS 3 Steaua București - Stejarul Buzău; ora 11.15: CSS Gura Humorului - CSM Baia Mare; ora 17.30: RCJ Farul Constanța - RC Arieșul Mihai Viteazul; ora 19.00: CSM Olimpia București - CSS Bârlad.
"În primul rând, vreau să urez bun venit echipelor participante. Vă spun, ca fost jucător și ca fost arbitru, că s-au organizat multe turnee și multe competiții la CS Cleopatra Mamaia, au ieșit toate foarte bine, și sperăm ca și turneul care îl organizăm la U18 să fie de cea mai bună calitate. Îmi doresc să nu avem accidentări, este un aspect foarte important, și ne dorim să câștige cine este cel mai bun. Nu vrem să se audă discuții de arbitraj, care va fi de excepție. Doresc succes echipelor participante!", a declarat președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.
La ședința organizatorică, au participat și reprezentanții Federației Române de Rugby, compartimentele de dezvoltare și tineret, care nu au putut decât să fie foarte mulțumiți de condițiile oferite, aici, la Constanța.
"Este o bucurie pentru Federația Română de Rugby ca, din nou, CS Cleopatra Mamaia a reușit să se deschidă către federație, pentru organizarea turneului final la Constanța. Este un lucru deosebit din punct de vedere al tuturor elementelor care rezultă către cazarea echipelor pentru o săptămână, sunt condiții foarte bune, la prețuri foarte bune pentru echipele participante", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul adjunct pentru dezvoltare și tineret din cadrul FRR, Ion Viorel.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2465 secunde