Ce răspuns i-a dat Macovei lui Theodor Stolojan

2555
Ce răspuns i-a dat Macovei lui Theodor Stolojan - monicamacovei-1363516932.jpg
Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, într-o conferință de presă, că Theodor Stolojan practică "limbajul USL" și că preferă să fie procuror general decât "avocatul diavolului". Întrebată cum comentează declarațiile lui Theodor Stolojan potrivit cărora la Convenția PDL se alege președinte, și nu procuror general, Monica Macovei a spus că acesta "a început să practice limbajul USL".
"Theodor Stolojan a început să practice limbajul USL și mă validează pe partea dreaptă, ca lider al dreptei. Și aș mai spune ceva, mai bine procuror general decât avocatul diavolului, despre Theodor Stolojan", a spus Macovei.


Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan le-a criticat, la Cluj-Napoca, pe Monica Macovei și Elena Udrea, candidate la șefia PDL, și a spus că la Convenția Națională a partidului nu se va alege "procurorul general al României", și nici "miniștri", ci președintele formațiunii.


Potrivit Mediafax, Theodor Stolojan a declarat, la prezentarea moțiunii lui Vasile Blaga pentru șefia PDL, că Monica Macovei are ocazia să cunoască organizațiile din PDL, iar Elenei Udrea i-a reproșat faptul că filiala București pe care a condus-o nu a reușit să câștige niciun post de primar în sectoarele Capitalei pentru PDL la alegerile locale de anul trecut.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2667 secunde