Orașul Cernavodă va fi racordat la apa de izvor

188
Orașul Cernavodă va fi racordat la apa de izvor - gheorghehansa11361458936-1363517011.jpg
Lucrările din cadrul proiectului de reabilitare și modernizare a sistemelor de alimentare cu apă și canalizare în regiunea Constanța –Ialomița vor începe la Cernavodă în luna aprilie. 


Programul cu o finanțare europeană în valoare de 20 de milioane de lei  a fost demarat de către ADI Constanța (Asociația de Dezvoltare Intercomunitară) și RAJA Constanța, ai căror reprezentanți au fost prezenți, zilele trecute, la sediul Primăriei Cernavodă. 
În cadrul unei ședințe, convocate de primarul Gheorghe Hânsă, comisiile  au prezentat caietul de sarcini și planul de lucrări care va vor fi efectuate în oraș. 


"Obiectivele proiectului sunt aducțiunea de apă extrasă de la o adâncime de 300 de metri din zona Medgidia până în Cernavodă, printr-o conductă cu o lungime de 20,4 kilometri, construirea unei gospodării de apă în localitatea Ștefan cel Mare unde apa va fi purificată, construirea unei stații de pompare în Cernavodă și construirea unei rețele de cinci kilometri de canalizare în oraș", a spus edilul Gheorghe Hânsă.  




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2156 secunde