Ce s-a stabilit la ședința Consiliului Local de la Medgidia

361
Ce s-a stabilit la ședința Consiliului Local de la Medgidia - consiliullocalmedgidia2-1354020084.jpg
Luni, 26 noiembrie, în sala de ședințe a Spitalului Municipal Medgidia a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia. Pe ordinea de zi au fost înscrise 14 proiecte de hotărâre, din care două nu au întrunit numărul de voturi necesar pentru a fi admise, și anume: "Aprobarea modificării și completării documentației privind delegarea serviciului de iluminat public" și "Aprobarea dezmembrării imobilului teren în suprafață totală de 14.037 mp, identificat cadastral sub nr. 102314, situat în Medgidia, str. Independenței".


La primele puncte, a fost votată încetarea de drept a mandatului de consilier local al lui Marius Ciprian Baboș, ca urmare a demisiei și declararea ca vacant a locului de consilier local al USL, precum și validarea mandatului de consilier local al primului supleant înscris pe lista USL, în persoana lui Ion Aurel Rotaru. 


Consilierii locali au votat și proiectul de hotărâre privind aprobarea modificării organigramei și statului de funcții ale Spitalului Municipal Medgidia, respectiv aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pe anul 2012 precum și aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul în curs. În ședința ordinară a lunii noiembrie au fost aprobate criteriile specifice pentru ocuparea funcției de director general la SC Apollo Ecoterm SRL Medgidia, precum și constituirea comisiilor de concurs și de soluționare a contestațiilor,  pentru ocuparea postului de director general la aceeași societate.


La punctul 6 s-a aprobat constituirea Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului și urbanism a municipiului Medgidia și aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al acesteia, la propunerea primarului, emisă pe baza recomandărilor asociațiilor profesionale din domeniul amenajării teritoriului, urbanismului, construcțiilor, instituțiilor de învățământ superior și ale arhitectului-șef.        


În ședința de consiliu a lunii noiembrie consilierii locali au votat pentru concesionarea prin licitație publică a șase loturi de teren ce aparțin domeniului privat al municipiului Medgidia, cu destinația construcție locuință individuală, precum și repartizarea unei unități locative în bloc construit din fonduri ANL.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 30 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Incendiu în gară la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.3922 secunde