Ce se va discuta în ședința Consiliului Local Medgidia

138
Ce se va discuta în ședința Consiliului Local Medgidia - cesevadiscutamedgidia2-1429607940.jpg

Articole de la același autor

Primarul Municipiului Medgidia, Marian Iordache, a convocat consilierii locali la ședința ordinară a lunii aprilie. Întâlnirea va avea loc, joi, 23 aprilie, de la ora 17.00. Pe ordinea de zi se află șapte proiecte de hotărâre. Primul dintre acestea vizează aprobarea rectificării bugetului local de venituri și cheltuieli al municipiului Medgidia, pentru anul 2015. Un alt proiect pe care aleșii locali vor trebui să-l voteze face referire la aprobarea participării Municipiului Medgidia ca membru fondator la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară "Biroul European al Regiunii Sud-Est. 

Totodată, în cadrul întâlnirii se va stabili și acordarea normei de hrană personalului Poliției Locale a Municipiului Medgidia. O altă problemă în interesul locuitorilor face referire la aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai studiului de fezabilitate pentru obiectivul "Campus locuințe sociale, municipiul Medgidia, strada Dezrobirii, nr.15".

De asemenea, consilierii locali vor aproba completarea inventarului domeniului privat al municipiului Medgidia și închirierea prin licitație publică, a unui spațiu în suprafață de 38 mp situat în municipiul Medgidia, strada Podgoriilor - Piața Vest. Ultimul proiect aflat pe ordinea de zi vizează aprobarea repartizării unei locuințe sociale, aflate în administrarea DGDPP Medgidia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5934 secunde