Ce spune Elena Udrea despre unificarea dreptei

156
2
Ce spune Elena Udrea despre unificarea dreptei - elenaudrea153-1382550906.jpg

Articole de la același autor

Deputatul democrat-liberal Elena Udrea consideră că discuția despre unificarea dreptei este puțin tardivă și că aceasta ar trebui făcută înainte de alegerile europarlamentare, mențio-nând că există riscul ca PDL să rămână în afara unui astfel de proiect. "Cred că discu-ția este puțin tardivă, pentru că s-au exprimat poziții ferme legate de proiectul unificării la acest moment. Din păcate, s-a vorbit mult și nu s-a făcut nimic. Nu știu pe cine mai interesează astăzi în mod real unificarea dreptei, câtă vreme deja s-a pasat proiectul pentru după alegerile europarlamentare. Cred, din punctul meu de vedere, și sunt relativ deza-măgită de ceea ce se întâmplă, că zarurile au fost deja aruncate", a declarat Udrea. Ea a mai precizat că toată lumea va avea de pierdut din refuzul de "a sta la masă" și a avea un proiect de unificare a dreptei în acest moment.

Comentează știrea

Hanibal
24 octombrie 2013
dreptacii,stangacii si noi cetatenii

Este o falsa problema menita sa prosteasca in continuare opinia publica si electoratul . Dreapta si stanga sunt doar etichete puse de partide pentru a da occidentului impresia ca au corespondenti in Romania . In realitate , politica romaneasca este pe mana unei oligarhii insetata de putere si bani . Nu poti realiza democratia de tip occidental cu urmasii directi ai lui Iliescu . Oricum , stanga si dreapta , asa cum se prezinta ele astazi , nu au viitor . Liderii partidelor nu au nevoie de doctrine si principii . Ei vor doar voturi pentru a guverna si negocia in cazul in care un partid nu obtine majoritatea . Politicianistii de toate culorile , dreptaci sau stangaci ,au invatat repede ca puterea se obtine mai usor prin impostura , prin sfidarea opiniei publice si a bunului simt , prin demagogie , prin circ ieftin . Ei mint si noi ne lasam mintiti fara sa ne invatam minte . Nu poate fi vorba de democratie , de dreapta sau stanga atata timp cat la noi partidele sunt doar aliante electorale si majoritatile din Parlament se formeaza cu ajutorul traseistilor , a dezertorilor . Sa fim o data seriosi si sa privim cu atentie ce se intampla acum in USL si in PDL si celelalte partide care se pretind de dreapta . Politica romaneasca nu se va schimba in bine pana cand nu ne vom schimba mai intai , noi , cetatenii .

Dan
24 octombrie 2013
,,Hanibal'',ai perfecta dreptate!

Ai descris bine cam cum e ,,politica'' pe la noi.Din pacate,majoritatea priveste fosgaiala din clasa politica exact ca pe un meci de fotbal,in care se paseaza bufurile intre participanti iar golurile le incasam noi. Unde mai pui ca sunt si suporteri ,unii violenti si cretini,ca la fotbal,in stare sa se bata la propriu sau sa ologeasca pe altii pentru,, optiunile'' lor,chiar daca in realitate castiga tot la propriu doar mafia politica si anturajul,nicidecum urlatorii degeaba. Nu avem oameni de elita in zonele de decizii si da,asta e nu numai urmarea continuarii existentei acelorasi nemernici de dupa '89 si a ucenicilor lor in posture cheie,dar si ca urmare a delasarii,a lasitatii noastre in ansamblu.Macar sa incepem o indreptare lenta daca altfel nu suntem in stare,prin a da flituri unor paranoici schizoizi care inca se cred mari.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Octombrie 2013
Stire din Politică-Administrație : PDL va merge singur  la europarlamentare
Pagina a fost generata in 0.5951 secunde