Constănțenii vor avea căldură în calorifere / RADET dă drumul la robinet

1198
3
Constănțenii vor avea căldură în calorifere / RADET dă drumul la robinet - fondradet-1382551017.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii nu vor trebui să mai tremure nopțile în casă deoarece, în curând, se va da drumul la căldură. RADET anunță începerea furnizării încălzirii către toți consumatorii racor-dați la sistemul de termoficare al muni-cipiului Constanța din după-amiaza zilei de mâine, 25 octombrie 2013.


"Având în vedere evoluția temperaturilor exterioare din timpul zilei când necesarul de căldură poate să fie destul de mic în schimb temperaturile scăzute din timpul nopții se simt în locuințele constănțenilor, vă informăm că sistemul modern de termoficare de care dispunem are posibilitatea autoreglării prin sistemul de automatizare astfel încât să asigure parametrii de presiune, debit și temperaturi adecvați momentului zilei, cât și procentului de consumatori care utilizează termoficarea", se arată într-un comunicat de presă remis ieri redacției noastre.


De asemenea, RADET amintește clienților săi că orice probleme apărute la nivelul instalațiilor termice aflate în proprietatea consumatorilor, pot fi anunțate de către aceștia la punctul termic la care sunt arondați sau la dispeceratul RADET Constanța care funcționează în regim non-stop, la numărul de telefon 0241.616.792.



Comentează știrea

Petrica
24 octombrie 2013
de ce ?

curios lucru de a pune articolul linga cel prin care se anunta ca vremea se incalzeste dar sa stiti ca cei de la radet nu citesc cuget liber ei traiesc in tare lui mazare rasare si executa ordinele acestuia

elena
24 octombrie 2013
caldura

In sfarsit! nu vom mai tremura seara in case.

daniela
26 octombrie 2013
calduraaa

abia asteptam..! o fi mai cald un pic afara dar peretii casei sunt reci..asa ca este bine venita,om fi noi la mare,cu temperauri mai ridicate,dar nu ne mai bronzam la soare..!! cum o dai ,cum nu o dai,tot exista nemultumiti!!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Octombrie 2013
Stire din Social : RADET va da drumul la căldură de vineri
Sâmbătă, 19 Octombrie 2013
Stire din Social : RADET începe probele la cald
Pagina a fost generata in 1.1552 secunde