Astăzi, se hotărăște când se dă drumul la căldură în apartamente

1842
9
Astăzi, se hotărăște când se dă drumul la căldură în apartamente - radet713643720941381052972-1382303328.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii racordați la sistemul centralizat de încălzire au avut, week-end-ul trecut, căldură în calorifere. Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice a început sâmbătă, 19 octombrie, probele la cald. 


Rămâne de văzut, însă, dacă temperaturile de afară vor necesita furnizarea căldurii și săptămâna aceasta. Astăzi, reprezentanții RADET se vor întâlni cu asociațiile de proprietari, agenții economici, dar și conducerea Inspectoratului Școlar Județean Constanța, pentru a se discuta despre momentul în care ar trebui să se dea drumul la căldură în regim permanent. 


"În funcție de evoluția meteo, dar și în urma discuțiilor ce se vor purta astăzi cu partenerii noștri: asociațiile de proprietari, consumatori casnici, agenți economici și Inspectoratul Școlar Județean, RADET Constanța va stabili data când va trece la furnizarea căldurii în regim permanent. Această dată va fi anunțată în timp util pentru ca asociațiile de proprietari, consumatorii casnici și agenții economici să ia măsuri de izolare a imobilelor în care nu s-au finalizat lucrările la instalația interioară, pentru evitarea inundațiilor și pentru a preîntâmpina eventualele disfuncționalități în furnizarea agentului termic", precizează purtătorul de cuvânt al RADET Constanța, Liliana Enache. 


Reamintim că părerile privind furnizarea de agent termic în Constanța sunt împărțite. De-o parte sunt consumatorii care vor să amâne cât mai mult momentul în care vor începe să primească facturile la căldură, iar de cealaltă parte sunt cei care preferă să aibă confort în case, indiferent cât plătesc. O situație delicată este însă în unitățile de învățământ, mai ales în grădinițe și creșe, care sunt racordate la sistemul centralizat și unde copiii tremură de frig. 


Părinții sunt revoltați de această stare de fapt și au înaintat solicitări atât către Inspectoratul Școlar Județean, cât și către RADET, prin care cer să se dea drumul la căldură cât mai curând.


Comentează știrea

Tram vai
21 octombrie 2013
Dupa 1 iunie 2014

Ii rugam pe amabilii directori de la RADET sa dea drumul la caldura dupa ce Constanta va alinia pretul celorlalte mari orase din tara, adica va micsora caldura, dar si dupa ce salriile directorilor CET & RADET vor fi diminuate corespunzator performantelor negative pe care le administreaza, dar si dupa ce subventia la caldura se va aplica criteriilor de munca si vechime. Pana atunci preferam sa ne incalzim cu promisiuni si dansuri estivale din piateta Cazinoului Mamaia, caci pana acum am tot auzit scuze cu Guvernul Boc si Basescu dar de cand a venit Ponta e o liniste vis a vis de gigacalorie, toate declaratiile contrare guvernului au inghetat, iar noi ne incalzim enervandu-ne citind ce taxe, impozite si cheltuieli ne mai adauga edilul topaitor impreuna cu suita lui.....Asa ca asteptam doar caldura de la soare care inca este gratuita !!!!

maidaneziana infinita
21 octombrie 2013
alooo,ecarisajul,alo primaria ,cand aveti de gand sa luati cainii ,mai ales cei agresivi?

cat timp vom mai suporta haitele de caini care colcaie in toate cartierele?at timp vom mai suporta nesimtirea si sfidarea din partea primariei cta, a ecarisajului si biobazei cta care nu raspund si nu au mai ridicat caini de luni de zile ,care nu raspund la sesizari,telefoane si mailuri decat in bataie de joc,adica ridicand10%- maximum 20% in ultimii 2-3 ani!!?

Olguta
21 octombrie 2013
Sa-mi lasi cainii in pace!

Esti un om fara suflet sa doresti rau bietelor animale, suflete nevinovate! Eu ingrijesc langa bloc opt catei adorabili si nu as suporta sa vina cineva sa-i ia. As muri cu zile pentru asa nedreptate!

Răspuns la: alooo,ecarisajul,alo primaria ,cand aveti de gand sa luati cainii ,mai ales cei agresivi?
Adăugat de : maidaneziana infinita, 21 octombrie 2013
cat timp vom mai suporta haitele de caini care colcaie in toate cartierele?at timp vom mai suporta nesimtirea si sfidarea din partea...
Un cititor
21 octombrie 2013
Pana vineri vreme buna

Prognoza zece zile pentru Constanta 21 OCT 19 ° C / 9 ° C 22 OCT 19 ° C / 10 ° C 23 OCT 16 ° C / 11 ° C 24 OCT 14 ° C / 9 ° C 25 OCT 12 ° C / 6 ° C 26 OCT 12 ° C / 6 ° C 27 OCT 14 ° C / 6 ° C 28 OCT 13 ° C / 7 ° C 29 OCT 12 ° C / 6 ° C 30 OCT 12 ° C / 6 ° C Sursa Euronews Weather.

FONDURI UE
21 octombrie 2013
FONDURI UE

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul:www.fondurieuropenenerambursabile.ro

ct
21 octombrie 2013
radet

caldura sa furnizeze cand temp noaptea este sub 10 grade , 3 nopti la rand.... problema e cu pretul gigacaloriei, CT cu 358 lei cred ca este pe locul 1 in tara! cum in alte orase pretul poate fi 170 lei??? ce primar avem? de ani de zile promite un nou CET, minciuni... a transf Cta in orasul pensionarilor,tiganilor, maidanezilor... ar trebui sa ii plateasca taxe si impozite doar ei, caci noi ceilalti, degeaba platim, prea putin se face in orasul asta pt TOTI locuitorii !

AFACEREA TA
21 octombrie 2013
GHIDUL PENTRU AFACEREA TA

Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 100 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/mp/an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de 23.000euro pe an. Pentru mai multe detalii vizitati:www.cultivareaciupercilor.ro

AFACEREA TA
21 octombrie 2013
GHIDUL PENTRU AFACEREA TA

Cum poti castiga 3000 de euro lunar crescand prepelite intr-un spatiu de numai 20mp? Iata cum Afacerea ta cu Prepelite devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie. Detalii pe:www.crestereaprepelitelor.ro

CT cu 358 lei cred ca este pe locul 1 in tara!
21 octombrie 2013
sa vorbim vorbe

Prețul de producție al gigacaloriei pentru reședința județului Caraș-Severin este de 430 de lei, iar prețul plătit de consumatori va fi de 387 de lei pe gigacalorie, diferența fiind subvenționată. Chiar și cu subvenții, cei din Reșița plătesc cel mai mare tarif din țară.

Răspuns la: radet
Adăugat de : ct, 21 octombrie 2013
caldura sa furnizeze cand temp noaptea este sub 10 grade , 3 nopti la rand.... problema e cu pretul gigacaloriei, CT cu 358 lei cred ca este pe locul...

Articole pe aceeași temă

Joi, 03 Octombrie 2013
Stire din Social : RADET începe probele la rece
Sâmbătă, 19 Octombrie 2013
Stire din Social : RADET începe probele la cald
Sâmbătă, 05 Octombrie 2013
Stire din Social : RADET. Mâine încep probele la rece
Pagina a fost generata in 1.7206 secunde