RADET începe probele la rece. De săptămâna viitoare ar putea da căldură în apartamente

462
1
RADET începe probele la rece. De săptămâna viitoare ar putea da căldură în apartamente - radet13467931331351717805-1380715473.jpg

Articole de la același autor

Începând de luni, 7 octombrie 2013, RADET Constanța va începe procedura de încărcare a instalațiilor de încălzire și efectuarea probelor la rece.


 
"În funcție de evoluția temperaturilor exterioare din zilele ulterioare acestei date, vom hotărî și vom comunica data începerii furnizării încălzirii în municipiul Constanța. Facem apel la consumatorii noștri, asociații de proprietari, agenți economici și consumatori casnici, să își i-a măsurile necesare specifice pentru finalizarea lucrărilor pe instalațiile interioare, în scopul prevenirii unor inundații nedorite odată cu umplerea instalațiilor R.A.D.E.T. Recomandăm consumatorilor care nu au instalația interioară terminată, să manevreze în poziția închis, vanele de la branșament sau de la grupul de măsură al energiei termice", precizează reprezentanții RADET.


Pentru informații suplimentare, puteți suna la Dispeceratul RADET, care funcționează non-stop, la numărul de telefon 0241/616.792.




Comentează știrea

Ovidiu
2 octombrie 2013
cand afara-i frig radetu-l e oprit ,cand afara-i soare in calorifere caldura-i mare

Vremea se va încălzi de săptămâna viitoare, astfel încât timp de zece zile vom avea temperaturi de 20 de grade, cu minime pozitive, a declarat, pentru Realitatea TV, Ion Sandu, directorul general de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Conform datelor ANM, în octombrie, temperaturile medii lunare se vor situa, în general, în limite apropiate de mediile climatologice în majoritatea zonelor, cu excepția sudului, sud-estului și vestului țării, unde, local, vor fi posibile valori peste cele normale. Daca nu aveti timp sa cititi ziarele puneti purtatorul de cuvint sa faca acest lucru,iar daca nici acesta nu pricepe zona de sud -est= Dobrogea ,unde temperaturile vor fi peste medie . .Afara sunt 3 grade noaptea iar voi nu ati fost in stare sa umpleti instalatiile. parca vad saptamana viitoare vor fi 20-25 grade ziua iar voi veti incepe sa dati caldura non-stop

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7624 secunde