Constănțean victimă a unui hoț din buzunare politicos

231
Constănțean victimă a unui hoț din buzunare politicos - limbajhotibuzunare11321905443-1380716293.jpg

Articole de la același autor

"Metoda" curea și politețea - acestea sunt "armele" unui hoț de buzunare constănțean prin care își lăsa victimele fără portofele. La puțin peste o lună de la comiterea furtului, oamenii legii l-au identificat și l-au dus în fața instanței de judecată. 


Pe 27 august, un constănțean s-a prezentat la Poliția municipiului Constanța reclamând că a fost victima unui furt. El a povestit că în cursul dimineții zilei respective, în jurul orei 11,30, în timp ce se afla la intersecția străzilor Adamclisi și Soveja (cartierul Tomis 3) a fost abordat, pe stradă, de un bărbat la aproximativ 50 de ani. Acesta i-a pretextat că se cunosc, i-a relatat inclusiv o presupusă împrejurare anterioară în care s-au văzut și chiar a început să-i povestească despre un presupus amic, ce ar fi suferit o fractură la picior. În momentul în care îi povestea despre fractură, hoțul s-a și aplecat asupra victimei, zgâlțâind-o de pantaloni și sustrăgându-i portofelul din buzunarul stâng. Abia după câteva minute după ce s-a îndepărtat de suspect victima a realizat că a rămas fără bun. În portofel avea actele de identitate, permisul auto, carduri de cumpărături, dar și 540 de lei și 500 de euro. Prejudiciul total a fost estimat la 3.000 de lei. 


În urma investigațiilor, polițiștii Compartimentului Furturi din Buzunare și Poșete din cadrul Poliției municipiului Constanța l-au identificat pe suspect. Inclusiv victima l-a indicat în albumul foto prezentat și cu ocazia recunoașterii din grup. 


Este vorba despre Aurel David, de 53 de ani, din Medgidia, un hoț din buzunare cu state vechi în această infracțiune. Bărbatul obișnuia să "opereze" în special în Medgidia și București, dar în 2011 a fost prins și condamnat la închisoare. În ianuarie a acestui an a fost eliberat și s-a întors la vechile obiceiuri. 


Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoriei Constanța au respins propunerea polițiștilor de a se formula propunere de arestare preventivă și au dispus, ca măsură preventivă, ca suspectul să nu părăsească localitatea de domiciliu pentru următoarea lună. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.569 secunde