RADET începe probele la rece

838
2
RADET începe probele la rece - radet13467931331351717805-1380750021.jpg

Articole de la același autor

Începând de luni, 7 octombrie 2013, RADET Constanța va începe procedura de încărcare a instalațiilor de încălzire și efectuarea probelor la rece. 

"În funcție de evoluția temperaturilor exterioare din zilele ulterioare acestei date, vom hotărî și vom comunica data începerii furnizării încălzirii în municipiul Constanța. Facem apel la consumatorii noștri, asociații de proprietari, agenți economici și consumatori casnici, să își i-a măsurile necesare specifice pentru finalizarea lucrărilor pe instalațiile interioare, în scopul prevenirii unor inundații nedorite odată cu umplerea instalațiilor R.A.D.E.T. Recomandăm consumatorilor care nu au instalația interioară terminată, să manevreze în poziția închis vanele de la branșament sau de la grupul de măsură al energiei termice", precizează reprezentanții RADET.

Pentru informații suplimentare, puteți suna la Dispeceratul RADET, care funcționează non-stop, la numărul de telefon 0241/616.792.

Comentează știrea

ovidiu
3 octombrie 2013
Parerea ta nu conteaza

intrati in arhiva miercuri este acelasi articol iar comentariul meu a fost publicat .Am repetat comentariul si azi insa imi scrieti ca ati blocat comentariul din cauza expresiilor neadecvate ,insa nu vad niciuna .Imi pare rau citesc cu placere acest ziar, cumpar si editia tiparita insa nu voi mai face niciodata comentarii deoarece parerea cititorilor nu conteaza.Va multumesc

FONDURI UE
3 octombrie 2013
FONDURI UE

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul:www.fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Septembrie 2013
Stire din Social : OF, OF, RADET / GREU de DEBRANȘAT!
Pagina a fost generata in 0.4565 secunde