Ce spune Grindeanu despre plafonarea indemnizației pentru mame

102
Ce spune Grindeanu despre plafonarea indemnizației pentru mame - grindeanugov-1494406854.jpg
Premierul Sorin Grindeanu a afirmat că Guvernul nu a luat o decizie privind plafonarea indemnizației pentru mame între 5.000 și 10.000 de lei, precizând că va exista o consultare cu privire la această posibilitate.


"Vorbim de acel plan de convergență, care a fost aprobat (...) la ultima ședință de guvern. Acolo nu se spune că asta va fi acțiunea, ci că va exista o consultare și că, în urma acelei consultări, există această posibilitate. Nu este luată decizia. 97%, pe cifre reale, din indemnizații, sunt sub 5.000 de lei, în acest moment, în România. Asta este realitatea. Vorbim despre o consultare legată de acest subiect. Nu e luată nicio decizie", a declarat Grindeanu, citat de Agerpres, fiind întrebat dacă indemnizația pentru mame va fi plafonată între 5.000 de lei și 10.000 de lei.


Întrebat dacă există un proiect în acest sens, Grindeanu a răspuns: 


"Nu există asemenea proiecte. E vorba de acel plan de convergență, unde, printre măsurile pe care am putea să le luăm în perioada următoare — perioada următoare neînsemnând în următoarea săptămână, în următoarea lună, ci pe o durată mai îndepărtată, ar putea fi și aceasta Nu este luată nicio decizie din acest punct de vedere și nu există, în acest moment, un proiect de acest tip. E doar acel plan de convergență de care vorbeam, unde se spune despre posibilitatea plafonării. Ca și posibilitate urmează a fi analizată, dacă e oportună sau nu".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0657 secunde