ENEL. Se oprește curentul la Constanța. Vezi aici unde

Miercuri, 10 Mai 2017
139
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii din cartierul Km 5, de pe străzile Popa Farcaș și Hatman Arbore, numerele cuprinse între 30 și 73, întrerupere totală, cei de pe străzile cuprinse între bulevardul Mamaia și strada Chiliei, inclusiv străzile Chiliei, Onești, Dragoslavelor, bulevardul Mamaia, între numerele 191 și 231, întrerupere totală. 


În același interval, sunt anunțate întreruperi și pe strada Baba Novac, la blocurile BN1, BN3, BN13, BN14, BN17 și BN 18, întrerupere parțială, dar și în stațiunea Mamaia, în zona Cazino și pe aleea de promenadă din dreptul hotelului Ovidiu. 


XXX 


În restul județului, între orele 8 și 16, se oprește curentul în localitatea Eforie Nord, pe strada Bucovinei, blocurile B1, B2, B3, B4, B6 și B7, pe strada Bogdan Vodă, blocul B5 și blocul de la farmacie, pe strada Mihail Kogălniceanu, la hotel Apollo, hotel Felix, hotel Magic, hotel Vera și Vila 16, întrerupere totală. 


De asemenea, vor fi întreruperi în localitatea Topraisar, pe străzile Dacia, Victoriei, Inului, Panseluței, Nucilor, Școlii, Crăiței și Bujorului, întrerupere parțială, și în localitatea Oltina, pe strada Ilie Dincu, întrerupere totală.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3079 secunde