Ce spune Iohannis despre pensiile speciale

113
1
Ce spune Iohannis despre pensiile speciale - cespuneiohannisklaus1-1429599279.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a declarat că ar trebui analizat dacă pensiile speciale "ca și formă" ar trebui să existe, arătând ca un asemenea subiect trebuie clarificat de cei care sunt aleși să o facă și că politica în acest domeniu ar fi bine să fie definită de către Guvern. 

"Dacă pensiile se impun sau nu e o discuție care ar fi trebuit să pornească de la situația mai generală, dacă este bine să existe pensii speciale sau dacă nu este bine. Din păcate, constat că iarăși se ajunge la a discuta anumite chestiuni importante foarte personalizat. Ar fi excelent dacă cu această ocazie în Parlament chestiunile ar fi tranșate un pic la modul mai general. Ar trebui să ne gândim dacă pensiile speciale ca și formă trebuie să existe, pentru ce ar mai trebui să existe sau dacă se rămâne la sistemul general. Aștept cu mare interes această chestiune să fie clarificată de cei care sunt aleși pentru a o clarifica. Politica la modul general în acest domeniu ar fi bine să fie definită de Guvern", a declarat Iohannis, citat de Agerpres.

Comentează știrea

costy
21 aprilie 2015
afaceri

Istoria omenirii este scrisă de cei care și-au propus scopuri mărețe și care au persistat cu îndârjire, uneori timp de ani de zile, până le-au atins. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.589 secunde