Ce spune Ludovic Orban despre relația cu USR-PLUS: "Este singura formulă politică bună pentru România"

372
Ce spune Ludovic Orban despre relația cu USR-PLUS:
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat la Timişoara, că relaţia partidului său cu USR PLUS este singura formulă politică bună pentru România, deşi a trecut şi "prin momente grele", fiind o relaţie care suferă permanent îmbunătăţiri.

"Practic, eu am condus negocierile din partea PNL prima dată la alegerile locale, în special la Bucureşti, unde am reuşit să găsim o formulă prin care să câştigăm alegerile cu candidatura lui Nicuşor Dan, iar ulterior, după alegerile parlamentare, negocierile pentru formarea acestei coaliţii şi pentru învestirea acestui Guvern. Sigur că este o relaţie care suferă o permanentă îmbunătăţire. Întotdeauna într-o coaliţie se întâmplă aşa. Trebuie căutate forme de înţelegere, trebuie armonizate punctele de vedere care sunt diferite pe anumite teme, trebuie asigurată o coeziune a comunicării şi mai ales coeziunea în funcţionarea coaliţiei. Am avut momente grele prin care am trecut, dar asta este singura formulă politică posibilă de a asigura o guvernare bună pentru România, o guvernare care să asigure dezvoltarea României şi fructificarea oportunităţilor extraordinare pe care le are România în următorii ani", a afirmat Ludovic Orban.
Recent, fostul lider al PNL Timiş Nicolae Robu cerea viitoarei conduceri a Partidului Naţional Liberal, ca primă prioritate, "debarasarea de aliatul toxic USR", întrucât "curentul neomarxist este străin de interesele României", iar "exponenţii lui, ajunşi în diverse funcţii printr-o manipulare fără precedent a oamenilor de bună credinţă, (...) sunt de o incompetenţă şi rea credinţă catastrofale".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8393 secunde